Never again

Godafton på er! Sen bloggning idag och inget vettigt att komma med förutom en update om dagen. Inte hunnit sätta mig ner och fundera och analysera tillräckligt för att bjuda på någotning vettigt här uppifrån Åre. Idag har vi lagat Anton skoter som tappade en skida igår 😂✌️ Efter lite velande och god lunch bestämde vi oss för att ta oss upp på Åreskutan men pga rådande väderlek var alla liftar upp dit stängda. Då köpte vi istället varsitt skipass och tänkte rasta skidorna för första gången sedan vi kom hit. Utan att gå in på detaljer kan jag nu gå ut med att det FÖRSTA jag gör när jag kommer hem efter att ha pussat sönder mina katter är att sälja min skidutrustning, HAHA. Jag tycker verkligen inte att det är njutningsfullt för 5 öre, så nu är det slutåkt pour moi! Skönt! 1 helt åk klarade jag av idag iallafall ✌️I VM-BACKEN ska tilläggas. Fy fan.
 
Efter detta temperamentstest (som för övrigt gick åt skogen ca 10 m från liften då jag var så tokig att jag ville grina) så åkte vi iallafall till Åre Chokladfabrik för att göra mig glad igen, vilket lyckades fantastiskt bra. Såååå mysigt med hemgjorda praliner ju. Och så mycket härliga smaker. Känner mig betydligt lättare i sinnet efter den trippen. Och ikväll väntar ingenting annat än Åres förmodligen godaste pizza (renskav, lingon, kantareller, Chevré, mozzarella och vitlök - SERIÖÖÖÖÖST!!!!) och typ Netflix. Är helt mör efter min adrenalinfyllda nedfart i VM-backen. Haha vekgrek. Ciao kompisar! 
 
 
(null)

 
 


Urseri:

Sålde min skidutrustning , jag med 😂😂😂😂

Svar: Funkar Blocket bäst tror du?? 😂
Danai Doverholt

Anonym:

Men HALLÅ nu blev man ju sjukt sugen på just den specifika pizzakombinationen, som för det första antagligen inte finns någon annanstans i Sverige och för det andra absolut inte finns här där jag bor i Holland :( Tänk på dina medmänniskor!! /hon som också hade skrutit om en bra pizza

Svar: HAHAHA 😂😂 Åh, jag älskar mina läsare ❤️❤️❤️❤️
Danai Doverholt

Urseri:

Sålde min skidutrustning , jag med 😂😂😂😂

Urseri:

Sålde min skidutrustning , jag med 😂😂😂😂

Kommentera inlägget här: