Last day

Puh! Sista dagen av frihet innan det är heltidsjobb som gäller. Skulle ljuga om jag säger att det inte är liiiite ångestfyllt, me. Nog ska det bli skönt att kunna fylla på kassan lite och inte bara se den sina, haha.. Galet förväntansfull inför nya jobbet verkligen, det ska bli otroligt kul att liksom få ett syfte i vardagen igen. Äntligen. 

Sista dagens frihet spenderar jag i Stockholm med en Humla som ännu inte är 100%. Det är på g, men när man släckt en brand så uppstår liksom en annan till följd av det och det är lite där vi står just nu. Men det är på g åt rätt håll. Hon förtjänar verkligen att få vara helt smärtfri, gullehästen. ❤️ 

Hann motionera en stycken trälig röding imorse innan vi stack också och han är allt annat än rolig just nu, haha. Delvis så är han inne i en sjukt trotsig period och dessutom så håller jag ju på och ändrar runt lite i ridningen vilket gör att vi bägge är liiiite obekväma och utanför trygghetsbubblan. Idag var lille herren fast besluten om att felrotera och hänga sig i främst innerhanden i framförallt vänster varv. Jobbade därför med extremt mycket skänkelvikningar och slutor för att "driva in honom" i den tygel jag ville ha honom istället. Gick faktiskt rätt så bra efter en stunds övertygande. Han är magisk när jag väl får till det, men han stressar gärna iväg och tar inte halvhalterna för 5 öre så fort jag sätter honom i situationer han inte känner igen helt och hållet. Det är helt klart klurigt, men vi jobbar på 😎💪🏻  

Hoppas ni har en grym lillördag! Ciao!  (null)


Kommentarer
Postat av: Cornelia

Kommer du skriva mer om Humlans återbesök? Var står ni nu, vad har gjorts och vad ska göras nu? När är hon (förhoppningsvis) redo för igångsättning tror du? Vill veta meeer haha ;) Detaljer pls!

Svar: Jadå! Är mitt uppe i besöket nu så har inte så mycket att komma med i skrivande stund. Jag återkommer 😉
Danai Doverholt

2018-01-31 @ 13:22:06
Postat av: Cornelia

Haha vad bra! Är så intressant att följa behandlingarna och tankarna bakom, alltid lär man sig något nytt :)

2018-02-01 @ 21:05:15
URL: http://dammsamlare.blogg.se/
Postat av: Siri

Hej,
kan inte du skriva ett tränsinlägg? Om alla olika träns du testat & ägt, vilka du föredrar ur funktionssynpunkt, kvalite & skönhetsmässigt? :)

Svar: Absolut kan jag göra det! Kul med lite inläggstips 😃
Danai Doverholt

2018-02-04 @ 21:34:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0