Last day

Puh! Sista dagen av frihet innan det Ă€r heltidsjobb som gĂ€ller. Skulle ljuga om jag sĂ€ger att det inte Ă€r liiiite Ă„ngestfyllt, me. Nog ska det bli skönt att kunna fylla pĂ„ kassan lite och inte bara se den sina, haha.. Galet förvĂ€ntansfull inför nya jobbet verkligen, det ska bli otroligt kul att liksom fĂ„ ett syfte i vardagen igen. Äntligen. 

Sista dagens frihet spenderar jag i Stockholm med en Humla som Ă€nnu inte Ă€r 100%. Det Ă€r pĂ„ g, men nĂ€r man slĂ€ckt en brand sĂ„ uppstĂ„r liksom en annan till följd av det och det Ă€r lite dĂ€r vi stĂ„r just nu. Men det Ă€r pĂ„ g Ă„t rĂ€tt hĂ„ll. Hon förtjĂ€nar verkligen att fĂ„ vara helt smĂ€rtfri, gullehĂ€sten. ❀ 

Hann motionera en stycken trĂ€lig röding imorse innan vi stack ocksĂ„ och han Ă€r allt annat Ă€n rolig just nu, haha. Delvis sĂ„ Ă€r han inne i en sjukt trotsig period och dessutom sĂ„ hĂ„ller jag ju pĂ„ och Ă€ndrar runt lite i ridningen vilket gör att vi bĂ€gge Ă€r liiiite obekvĂ€ma och utanför trygghetsbubblan. Idag var lille herren fast besluten om att felrotera och hĂ€nga sig i frĂ€mst innerhanden i framförallt vĂ€nster varv. Jobbade dĂ€rför med extremt mycket skĂ€nkelvikningar och slutor för att "driva in honom" i den tygel jag ville ha honom istĂ€llet. Gick faktiskt rĂ€tt sĂ„ bra efter en stunds övertygande. Han Ă€r magisk nĂ€r jag vĂ€l fĂ„r till det, men han stressar gĂ€rna ivĂ€g och tar inte halvhalterna för 5 öre sĂ„ fort jag sĂ€tter honom i situationer han inte kĂ€nner igen helt och hĂ„llet. Det Ă€r helt klart klurigt, men vi jobbar pĂ„ 😎đŸ’ȘđŸ»  

Hoppas ni har en grym lillördag! Ciao!  (null)

Cornelia:

Kommer du skriva mer om Humlans Äterbesök? Var stÄr ni nu, vad har gjorts och vad ska göras nu? NÀr Àr hon (förhoppningsvis) redo för igÄngsÀttning tror du? Vill veta meeer haha ;) Detaljer pls!

Svar: JadĂ„! Är mitt uppe i besöket nu sĂ„ har inte sĂ„ mycket att komma med i skrivande stund. Jag Ă„terkommer 😉
Danai Doverholt

Cornelia:

Haha vad bra! Är sĂ„ intressant att följa behandlingarna och tankarna bakom, alltid lĂ€r man sig nĂ„got nytt :)

Siri:

Hej,
kan inte du skriva ett trÀnsinlÀgg? Om alla olika trÀns du testat & Àgt, vilka du föredrar ur funktionssynpunkt, kvalite & skönhetsmÀssigt? :)

Svar: Absolut kan jag göra det! Kul med lite inlĂ€ggstips 😃
Danai Doverholt

Kommentera inlÀgget hÀr: