Dead

Jag är helt slut i hela kroppen efter idag. kan man ömma i skelettet? I hela kroppen?? isåfall gör jag det, haha.. Var som sagt på gymmet runt 6 och sedan direkt därifrån till stallet där Humlis fick gå en promenix. Efter ca 7 rullningar 20m utanför stakllet kunde hon tänka sig att promenera, haha. Hon är en helt annat häst nu. Det är en helt annan uppsyn på hela henne. Helt annat steg och helt annan livsglädje. det är verkligen magiskt att se och vet atta jag verkligen gör allt jag någonsin kan för att få henne i optimalt skick. Underbara lilla häst. En lite kortare promenad blev det idag eftersom hon haft boxvila nu igen några dagar. Tror ni inte hästsaten lägger sig och rullar på g hem också, och sen drar iväg som en avlöning så jag TAPPAR henne?!?!?! Som tur är fick jag tag på henne snabbt, hon får ju ABSOLUT inte springa, haha.. 😂 Hon är glad iallafall, det gör mig glad. 
 
  (null)

Hampe fick ett pass ute i skogen med fokus på halvhalter. Just nu är han ganska så trög vilket gör att halvhalterna inte går igenom riktigt utan det blir mer som att rida tempoväxlingar, men just idag var det ändå ok. I fortsättningen ska jag ta på mig ett par sporrar och väcka upp honom lite bättre så att han inte får gå och loja. Han släppte dock riktigt bra genom bakdelen och länden idag ändå, så det var skönt. 
 
Resten av dagen har jag spenderat med att plocka ut julgranen och köra iväg den, städa undan julen rent generellt  (förutom ljusstakarna, dem har jag svårt att släppa...), storstäda hela huset eftersom jag får gäster hela helgen och sen har jag hämtat hem både min snöskoter och min vattenskoter som stått hos en kompis tills nu. Skönt att ha dem hemma kände jag. Så jag har trixat med parkering och sådant drygt med dem halva kvällen 😐 Det har helt enkelt gått i ett precis hela dagen idag, och likadant lär det bli imorgon då hästarna ska få flytta till ett mellanlandningsställe innan de flyttar till sitt riktiga nya stall om 2,5 vecka. SJUKT drygt när man har så mycket grejer som jag har, men världens bästa vän Vikkis kommer och stöttar upp med packhjälp. Hon har nog hjälpt mig vid alla mina flyttar de senaste åren, haha ❤️❤️ 
 
Det är så mycket nystarter på g nu känner jag och det är så roligt att ha så mycket att se fram emot. Är sjukt taggad på livet. Men först: en LÅNG natts sömn. Är seriöst helt slut och somnar när som helst 😴 Sovmorgon till 7 imorgon. Godnatt finisar! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0