Back online

Hej pÄ er! 
Ber om ursĂ€kt för min absence hĂ€rifrĂ„n. Ibland mĂ„ste jag prioritera andra saker Ă€n att hĂ€nga pĂ„ sociala medier, och den hĂ€r helgen har jag gjort just det. Har iof haft fullt upp i vanlig ordning ocksĂ„, men det Ă€r lite skönt att zonea ut och lĂ€gga tid och energi pĂ„ andra viktiga saker Ă€n online-livet. 2018 Ă€r ju Ă„ret jag ska kliva ur mina komfortzoner och det har jag ocksĂ„ gjort den hĂ€r helgen! Bland annat har jag tagit mig till gymmet med en alldeles egen PT (TVÅ gĂ„nger), jag som ALDRIG nĂ„gonsin skulle kunna tĂ€nka mig nĂ„gonting liknande. Och vet ni, det gick lĂ„Ă„Ă„ngt över förvĂ€ntan trots hjĂ€rtklappning, prestationsĂ„ngest delux och illamĂ„ende som av den vĂ€rsta baksmĂ€llan nĂ„gonsin innan vi ens började, haha... JĂ€ttelarvigt, men Ă€r sjukt nöjd efter att ha klarat av det efter att alla mina mentala spĂ€rrar försökt hindra mig.  
 
Anyway. Idag ska jag och Hampus ner till Stockholm för att rida ett pass för Paulo Bastos. Han sysslar frĂ€mst med klassisk dressyr och WE. Jag kan ju knappt sitta ner i traven pĂ„ Herr Röd sĂ„ vi fĂ„r se hur det hĂ€r slutar 😂 Jag tror att han sitter inne pĂ„ sjukt mycket kunskap som jag vill och behöver ta del av för at jobba HampeStamp korrekt. Det ska bli vĂ€ldigt spĂ€nnade! Sedan sover vi kvar i Stockholm och beger oss till Chris imorgon för att avverka en trĂ€ning dĂ€r ocksĂ„. Och igĂ„r laddade vi upp med ett markarbetespass för min fantastiska trĂ€nare Sussi Widner dĂ€r vi la fokus pĂ„ att bara lösgöra honom inför de tvĂ„ kommande trĂ€ningarna i framförallt högerbogen sĂ„ att han tog jĂ€mnt stöd pĂ„ bĂ€gge tyglar och liksom "kliver in" i tygeln och följer den - lĂ„ng tygel = lĂ„ng hals och kort tygel = kort hals. BrĂ„da dagar för mig och rödingen alltsĂ„. Humlis vilar nu helt eftersom hon tappat sin kilsko och hovis sĂ„klart Ă€r bortrest.. Menmen, her time will come, haha.. 
 
Nu ska jag packa ner lite sista minuten-grejer och sedan bege mig till gymmet för ingenting mindre Àn LEG DAAAAY. Blir nog snarare rump-day eftersom jag behöver kunna anvÀnda benen ikvÀll och imorgon, haha...  Ha en toppenstart pÄ veckan peeps! 
 
AlltsĂ„ att jag hade sĂ„ mörkt hĂ„r för ett Ă„r sedan.... 😐
 
 
Sandra:

Den kÀnslan nÀr man klarar det Àr underbar. Har sjÀlv börjat gymma och tagit hjÀlp av PT nyligen, har haft vÀldigt dÄligt sjÀlvförtroende pÄ gymmet Àr kÀnslan nÀr det börjar slÀppa och man gillar kÀnslan av att gÄ till gymmet Àr sÄ hÀrligt.

Rosanna:

Kan du inte vlogga frÄn trÀningarna? Hade varit kul att se :)

Svar: Hade ingen kameraman med mig sĂ„ det blev lite svĂ„rt denna gĂ„ng. Ska hĂ„lla det i Ă„tanke framöver! 😃
Danai Doverholt

Kommentera inlÀgget hÀr: