Workin' it

Goddagens pÄ er favvisar! 
Riktig trög kvĂ€ll igĂ„r och seg morgon idag av olika anlendingar. FrĂ€mst pga att jag lider av lite energibrist, sover lite dĂ„ligt vilket jag ju gör i perioder och dessutom kĂ€nner mig riktigt brakförkyld för tillfĂ€llet. Ipren, Strepsil, Zyx osv Ă€r mina bĂ€stisar för tillfĂ€llet. Menmen, till helgen vĂ€ntar ÄNTLIGEN GHS med en hel drös motivation, hĂ€rliga mĂ€nniskor, sĂ€kert lite shopping och annat skoj. En av Ă„rets mest efterlĂ€ngtade helger! För min, Linns, Vikkis och Alvinas del blir det nĂ€stintill bara hoppning pĂ„ programmet. Ska i Ă€rlighetens namn sĂ€ga att jag helt slĂ€ppt kontrollen (kors i taket) pĂ„ vilka biljetter som inhandlades utan jag lĂ€t övriga ta tag i det dĂ€r, haha. Vet bara att det var mycket hoppning. För övrigt Ă€r bara det ett steg ur min komfortzon, vanligtvis Ă€r jag reseledare, haha.. 
 
Idag har jag ritningar pÄ jobbprogrammet. Ska rita upp mÀtinstruktioner pÄ allt frÄn ventilationshuvar till skorstensbeslag idag förstÄr ni. Tjoho! Jag börjar bli en riktig takexpert ska ni veta! Lagom anstrÀngning för en febrig och snorig hjÀrna idag alltsÄ. SÄ TYPISKT mig att bli sjuk inför en sÄdan hÀr helg nÀr nÄgonting roligt hÀnder. 
HÀstisarna ska iallafall pussas pÄ och Hampe ska motioneras i vanlig ordning. Det blev the easy way out med longering igÄr, och idag blir det nog mer av den varan skulle jag tro, om inte mitt tillstÄnd förbÀttras avsevÀrt under dagen. Lite skrittjobb i tömmarna kanske. Blah. Suger att vara krasslig och hÀngig. 
 
Anyhow. Ha en toppen-lillördag peeps! 
 
 
 
Anonym:

Woho ses lördag? :D

Svar: Vem frĂ„gar? 🙃
Danai Doverholt

Kommentera inlÀgget hÀr: