Workin' it

Goddagens på er favvisar! 
Riktig trög kväll igår och seg morgon idag av olika anlendingar. Främst pga att jag lider av lite energibrist, sover lite dåligt vilket jag ju gör i perioder och dessutom känner mig riktigt brakförkyld för tillfället. Ipren, Strepsil, Zyx osv är mina bästisar för tillfället. Menmen, till helgen väntar ÄNTLIGEN GHS med en hel drös motivation, härliga människor, säkert lite shopping och annat skoj. En av årets mest efterlängtade helger! För min, Linns, Vikkis och Alvinas del blir det nästintill bara hoppning på programmet. Ska i ärlighetens namn säga att jag helt släppt kontrollen (kors i taket) på vilka biljetter som inhandlades utan jag lät övriga ta tag i det där, haha. Vet bara att det var mycket hoppning. För övrigt är bara det ett steg ur min komfortzon, vanligtvis är jag reseledare, haha.. 
 
Idag har jag ritningar på jobbprogrammet. Ska rita upp mätinstruktioner på allt från ventilationshuvar till skorstensbeslag idag förstår ni. Tjoho! Jag börjar bli en riktig takexpert ska ni veta! Lagom ansträngning för en febrig och snorig hjärna idag alltså. Så TYPISKT mig att bli sjuk inför en sådan här helg när någonting roligt händer. 
Hästisarna ska iallafall pussas på och Hampe ska motioneras i vanlig ordning. Det blev the easy way out med longering igår, och idag blir det nog mer av den varan skulle jag tro, om inte mitt tillstånd förbättras avsevärt under dagen. Lite skrittjobb i tömmarna kanske. Blah. Suger att vara krasslig och hängig. 
 
Anyhow. Ha en toppen-lillördag peeps! 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Woho ses lördag? :D

Svar: Vem frågar? 🙃
Danai Doverholt

2018-02-21 @ 12:35:06
URL: http://instagram.com/evelinablomqvist

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0