Weeerk

Goddagens på er!
Hade skrivit en inlägg imorse om dagens to-do men det kom tydligen inte upp. Jag var iallafall uppe 04.30 i vanlig ordning och landade på gymmet 05.30, laddad och glad för liiiiiite (MED BETONMING PÅ LIIIITE) cardio och axlar. Jag acskyr verkligen allaa former av cardio, men har sååå mycket äckelpäckel i kroppen (läs:vätska) nu när jag trycker i mig Frosties varje morgon så jag måste verkligen om jag inte ska se gravid ut. Är inget fan av gravidmagar tyvärr. Särskilt när de inte består av bebisar. Anyway. Roligt var att cardion gick sjukt bra och axlarna verkade vara ur funktion för det gick PISSdåligt. Jag bestod av en enda stor boll avv ihopknuten frustration efter gymmet idag. Bluäh. 
 
Jobbet mellan 07-16 i vanlig ordning med injobbad lunch så att jag kan sluta vid lunch imorgon istället. JAG ÄLSKAR FLEX!!!!!! Tar typ 10 min lunch varje dag och slutar tidigt varje fredag istället har jag tänkt. Fkn amazing påfund med flextider verkligen. När jag fått sluta ska jag till stallet för att motionera vilddjuret tänkte jag. Blir more of the same för honom nu framöver, och nästa vecka tänkte jag faktiskt ta mig iväg och hoppa monstret lite. Lite gymnastik - more or less - hade jag i åtanke. Måste ju börja någon gång, även om jag mest känner för att harva dressyr 6 dagar i veckan nu för att få någon ordning på monstret, haha... 
 
 
Stort tack för era tips och idéer angående stress också! Det är verkligen alltid lika roligt att ta del av era tankar och åsikter i olika saker. Ni är bäst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0