Slept in (overslept..)

Goddagens!
Första försovningen gjord! Tog 4 dagar, hahaha.. Jag skulle skippa gymmet imorse och hade sovmorgon till 05.30 imorse men vaknade 06.00 i lite halv panik. Hann liksom inte duscha och sådana där trevliga saker, men raggardusch är icke att förakta, haha! 

Idag jobbar jag till 16 och sedan ska jag iväg och fixa fransarna. Jag har varit utan sedan början av januari då jag fick ryck och drog loss allihop,haha.. Men jag ÖÖÖVERLEEEVEEER INTEEEE. Hahahaha. Alltså jag känner mig helt naken efter nästan 3 år med konstanta förlängningar. Ska testa en tjej här i Falun denna gång och se om de duger, måste åka så långt till min ordinarie, och hon är dessutom föräldraledig. Att man kan vara så fåfäng.. Skäms lite över mig själv, haha.. 
 
Anyhow. Hampus ska skrittas idag efter en rejäl workout igår som jag tänkte skriva lite funderingar kring här i eftermiddag, och så ska Humlisen pysslas med. Same same, but slightly different. Älskar rutiner. Mvh "har-säkert-någon-bokstavskombination". 
 
Ha en super-lillördag peeps!
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!
Jag vet inte om det är jag som missat helt och hållet eller om du bara inte förklarat. Men var någonstans jobbar du och med VAD jobbar du? Skulle vara roligt att veta 😊

Svar: Skrev ett inlägg om det när jag fick tjänsten men det är ju ett tag sedan nu. Fixar ett nytt inlägg eftersom tjänsten dessutom ändrats lite 😄
Danai Doverholt

2018-02-07 @ 20:29:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0