Morning

Goddagens! 
Uppe med tuppen i vanlig ordning och på g till gymmet för att riva av ett ryggpass innan jobbet. Det funkade bra att träna innan jobbet igår, bara det att jag var så slut att jag höll på att somna efter lunch 😂 Så idag har jag laddat upp med dextrosol att spruta igång blodsockret med när det börjar tryta, haha.. 

Anyhow. Hampus var en riktig liten jäkel igår. Han såg ut som en irländare ungefär. Jag har honom alltid inspänd på tömmarna för att jag tycker att jag lättare kommer åt en rundad överlinje som jobbar korrekt då. Men igår sprang han och HÄNGDE i handen och bara spjärnade allt vad han orkade uppåt vilken såklart är jättejättedåligt eftersom det endast bygger underhandla osv. Spelade ingen roll vilken gångart jag testade eller vad jag gjorde, han var bara jättejättspänd, haha 🙄 Till slut tog jag in honom på en liten volt och ställde igenom honom ordentligt inåt. Då släppte det och han slappnade av i hela överlinjen och avslutade superfint i både skritt trav och galopp. Han ger mig grå hår den där rödingen, haha... ikväll väntar ridning iallafall, men har faktiskt ingen plan utan tänker känns efter och rida utefter det. Känns fruktansvärt jobbigt för mitt kontrollbehov, men jaja.. Ska ju kliva utanför min komfortzon iår osv.. 🙄 Är ungefär lika bekväm med det som Hampus ser ut på nedan bild. 

(null)

Kommer förresten hem typ 20.30 på kvällarna nuförtiden så det är lite tight att hinna blogga då. Ska jobba på att hitta något fungerande upplägg såklart. Ciao! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0