Monday

Gooodmorgon pÄ er fella's!
Rivstartade den hĂ€r mĂ„ndagen med benpassens benpass imorse. SĂ„ gött, Ă€r helt slut i spirorna. Gustaf glömde sin PWO hĂ€r nĂ€r han Ă„kte hem igĂ„r sĂ„ jag klunkade i mig lite för mycket av den varan imorse nĂ€r jag var lite trött. Är inte helt normal i varken kropp eller huvud nu, haha! Det var dock helt klart till fördel för gympasset, bara mosade mina stackars lemmar. 
 
Anyway! FullSMETAT schema hela veckan pÄ jobbet. Har varit lite orolig att jag inte skulle kunna hitta pÄ saker att göra nÀr rollen Àr szÄ öppen och fri, men det hade jag definitvt inte behövt vara, haha. Har mer Àn tillrÀckligt med jobb framöver. Denna vecka Àr ju faktiskt ocksÄ GHS-VECKAN!! Vilket innebÀr att jag i helgen kommer att befinna mig pÄ vÀstkusten för att kolla pÄ fina hÀstar, shoppa lite och umgÄs med hÀrliga mÀnniskor. Det ska i vanlig ordning bli sjukt roligt! 
 
Innan dess Àr det ju dock nÄgra helt vanliga dagar kvar. Hampestamp ska motioneras och jag ska jobba pÄ motivationen. Upp, upp upp och ivÀg, eller nÄgot. Blev vÀldigt glad över er fina respons angÄende hingstval mÄste jag sÀga, vÀldigt roligt att lÀsa era erfarenheter av olika hingstar. Nu har jag verkligen att fundera pÄ! TACK för att ni engagerar er!
 
Ha nu en bra start pÄ veckan peeps sÄ hörs vi. Pusshaaaj. 
 
 
Kommentera inlÀgget hÀr: