Monday

Gooodmorgon på er fella's!
Rivstartade den här måndagen med benpassens benpass imorse. Så gött, är helt slut i spirorna. Gustaf glömde sin PWO här när han åkte hem igår så jag klunkade i mig lite för mycket av den varan imorse när jag var lite trött. Är inte helt normal i varken kropp eller huvud nu, haha! Det var dock helt klart till fördel för gympasset, bara mosade mina stackars lemmar. 
 
Anyway! FullSMETAT schema hela veckan på jobbet. Har varit lite orolig att jag inte skulle kunna hitta på saker att göra när rollen är szå öppen och fri, men det hade jag definitvt inte behövt vara, haha. Har mer än tillräckligt med jobb framöver. Denna vecka är ju faktiskt också GHS-VECKAN!! Vilket innebär att jag i helgen kommer att befinna mig på västkusten för att kolla på fina hästar, shoppa lite och umgås med härliga människor. Det ska i vanlig ordning bli sjukt roligt! 
 
Innan dess är det ju dock några helt vanliga dagar kvar. Hampestamp ska motioneras och jag ska jobba på motivationen. Upp, upp upp och iväg, eller något. Blev väldigt glad över er fina respons angående hingstval måste jag säga, väldigt roligt att läsa era erfarenheter av olika hingstar. Nu har jag verkligen att fundera på! TACK för att ni engagerar er!
 
Ha nu en bra start på veckan peeps så hörs vi. Pusshaaaj
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0