Mitt liv är bara mitt

Godmorgon! 
Lyssnade på Gabriellas sång för full hals imorse, därav rubriken, haha. Det är någonting jag verkligen insett den senaste tiden. att mitt liv faktiskt är just mitt och inte går att leva genom eller för andra. Kan ju låta självklart men för den här lilla greken tog det iallafall 23 år att lista ut. Fint det. 
 
Anyway, efter en fullsmetad helg och en fullsmetad start på veckan igår så hoppas jag att resten av veckan har ett lite mer normalt tempo att erbjuda. Jag har dock tusen och en grejer att hinna med, så vi får väl se. Idag är det jobb, ridning av röding och städning hemma som står på schemat. Det låter som en ganska chill dag, men det är sjukt svårt att trycka in alla delar i schemat och göra allting  bra tycker jag. Jag kan slänga undan det värsta hemma och longera runt Stampe några varv för att han ska få bli av med den värsta överskottsenergin, men det är verkligen en utmaning att göra saker och ting noggrant och grundligt och ändå komma i säng före midnatt för mig. Och jag MÅSTE lägga mig i tid för att orka upp och träna innan jobbet. Måsten, måsten, måsten. Är de verkligen måsten kan man ju fråga sig? Eller ska jag byta ut dem mot "borde"? Hmm. Det är iallafall väldigt svårt för mig att leverera på topp inom heltidsjobb, ridning och träning. Två av dem funkar superbra att upprätthålla, men jag vill verkligen inte göra avkall på någon av dem vilket såklart blir något av ett dilemma. Hrmf. Jaja. Som med allting annat så måste jag nog bara hitta ett system för det som fungerar. Tids nog. Jag som älskar att slösa tid osv.. 
 
Jaja. Nog funderat. Ha en bra tisdag peeps!
 
KOLLA jackan jag fick av Gurris i födelsedagspresent!!! Seriöööst hur fin är den inte.. 
  (null)
 
(null)
 
Anonym:

Kanske lite halvlökigt tips, men det går inte att investera i lite gymprylar att ha hemma? Så du ev kapar av lite tid på att ta dig till o från gymmet?
:)
Nu vet jag inte hur lång väg du har, men det kanske kan vara en variant för att slippa känna stress o dessutom kan det kanske bidra till att träning/gymmande kan få ske lite mer spontant när det är på hemmaplan :)

Svar: Det är absolut ingen dum idé! :)
Danai Doverholt

Anonym:

Jackan 😍 var är den från?

Svar: Visst är den fantastisk! 😍 Den är från Lexington men är slutsåld ÖVERALLT så jag har ingen aning om var G lyckades få tag på den faktiskt 😅
Danai Doverholt

Anonym:

Jackan 😍 var är den från?

Johanna:

Den där G verkar allt vara en riktig guldklimp..

Svar: Det är han ❤️
Danai Doverholt

Kommentera inlägget här: