I been up aaaaall night, no sleep.

Gooodmorgon! 
Sovit hela svindlande 2,5 timme inatt. Pigg much? Haha.. NOCCOOOOOOO....! Jag har som sagt haft det riktigt struligt med sömnen senaste veckan, men så har det varit en hel del att stå i på alla plan också. Det är inte helt enkelt att gå från att vara helt ledig till att gå in i en ansvarsposition på 100%. Det är ett fantastiskt jobb som jag verkligen trivs med, men självklart har det sina svårigheter att inte ha några direktiv att jobba efter mer än mitt egna huvud. Sätter sina spår i form av stress och lite prestationsångest minsann. Och så allt annat man ska hinna med i livet och alla andra plan man ska prestera på ovanpå det. Puh! Det tär på krafterna men inte tillräckligt för att jag ska få sova på nätterna tydligen, haha... Oh well! Behöver bara komma in i det så kommer det där också ge sig är jag helt säker på.. 
 
Anyway. I helgen väntar GHS i trevliga vänners lag. Väldigt välbehövligt med lite miljöombyte och socialisering tror jag, särskilt när man kommit in i en rutinfast vardag. Jag ÄLSKAR rutiner, det är inte det. Men hamnar man i ett mindre fördelaktigt mönster är det generellt sett väldigt mycket svårare att ändra det om man inte kan kliva ur rutinen och bryta av den med någonting annat. Med andra ord lite extra tacksam för rutinändring just den här helgen!
Blir iallafall en på alla sätt lugn helg för mig, jag behöver coola ner mer än något annat. Lite shopping, lite god mat, massor av fina hästar och matnyttig inspiration. All I need för att koppla av och hitta motivation. Jag hoppas verkligen att det gör susen, eller åtminstone ger mig en liten skjuts i någon form av riktning så att jag kan sluta stå och stampa.. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh, det är verkligen inte kul med sömnproblem! Jag har liknande perioder och kan bara tipsa om att vara snäll mot dig själv. Du har precis börjat ett nytt krävande jobb, och det kan vara smart att sänka kraven på resten av tillvaron tills man kommit in i det. Jag tycker det låter jättehårt att gå upp halv fem, träna och så köra stall efter en dag på nytt jobb. Kanske är det sånt man ser klarare utifrån, att det verkar mycket - alltså mycket även om man älskar att få saker gjort! Den enda faran med att va driven är att det är lätt att köra in i väggen om man inte vet riktigt var den är, alltså innan man råkat köra för hårt. Kroppen och hjärnan är inte maskindelar har jag lärt mig den hårda vägen, så när jag ser andra göra som jag gjorde vill jag bara säga pass upp! Det är inte värt att få en stresskollaps pga tar svinlång tid att bli sig själv efteråt. Så, var snäll mot dig! Du är sjukt duktig på allt du gör, du har två fina hästar och ett eget hus. Med all energi du har kan du få så mycket gjort under ett helt liv, så bränn inte ljuset i båda ändar innan du ens fyllt 25 ;)

2018-02-22 @ 15:36:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0