I been up aaaaall night, no sleep.

Gooodmorgon! 
Sovit hela svindlande 2,5 timme inatt. Pigg much? Haha.. NOCCOOOOOOO....! Jag har som sagt haft det riktigt struligt med sömnen senaste veckan, men sÄ har det varit en hel del att stÄ i pÄ alla plan ocksÄ. Det Àr inte helt enkelt att gÄ frÄn att vara helt ledig till att gÄ in i en ansvarsposition pÄ 100%. Det Àr ett fantastiskt jobb som jag verkligen trivs med, men sjÀlvklart har det sina svÄrigheter att inte ha nÄgra direktiv att jobba efter mer Àn mitt egna huvud. SÀtter sina spÄr i form av stress och lite prestationsÄngest minsann. Och sÄ allt annat man ska hinna med i livet och alla andra plan man ska prestera pÄ ovanpÄ det. Puh! Det tÀr pÄ krafterna men inte tillrÀckligt för att jag ska fÄ sova pÄ nÀtterna tydligen, haha... Oh well! Behöver bara komma in i det sÄ kommer det dÀr ocksÄ ge sig Àr jag helt sÀker pÄ.. 
 
Anyway. I helgen vĂ€ntar GHS i trevliga vĂ€nners lag. VĂ€ldigt vĂ€lbehövligt med lite miljöombyte och socialisering tror jag, sĂ€rskilt nĂ€r man kommit in i en rutinfast vardag. Jag ÄLSKAR rutiner, det Ă€r inte det. Men hamnar man i ett mindre fördelaktigt mönster Ă€r det generellt sett vĂ€ldigt mycket svĂ„rare att Ă€ndra det om man inte kan kliva ur rutinen och bryta av den med nĂ„gonting annat. Med andra ord lite extra tacksam för rutinĂ€ndring just den hĂ€r helgen!
Blir iallafall en pÄ alla sÀtt lugn helg för mig, jag behöver coola ner mer Àn nÄgot annat. Lite shopping, lite god mat, massor av fina hÀstar och matnyttig inspiration. All I need för att koppla av och hitta motivation. Jag hoppas verkligen att det gör susen, eller Ätminstone ger mig en liten skjuts i nÄgon form av riktning sÄ att jag kan sluta stÄ och stampa.. 
 
 
Anonym:

Åh, det Ă€r verkligen inte kul med sömnproblem! Jag har liknande perioder och kan bara tipsa om att vara snĂ€ll mot dig sjĂ€lv. Du har precis börjat ett nytt krĂ€vande jobb, och det kan vara smart att sĂ€nka kraven pĂ„ resten av tillvaron tills man kommit in i det. Jag tycker det lĂ„ter jĂ€ttehĂ„rt att gĂ„ upp halv fem, trĂ€na och sĂ„ köra stall efter en dag pĂ„ nytt jobb. Kanske Ă€r det sĂ„nt man ser klarare utifrĂ„n, att det verkar mycket - alltsĂ„ mycket Ă€ven om man Ă€lskar att fĂ„ saker gjort! Den enda faran med att va driven Ă€r att det Ă€r lĂ€tt att köra in i vĂ€ggen om man inte vet riktigt var den Ă€r, alltsĂ„ innan man rĂ„kat köra för hĂ„rt. Kroppen och hjĂ€rnan Ă€r inte maskindelar har jag lĂ€rt mig den hĂ„rda vĂ€gen, sĂ„ nĂ€r jag ser andra göra som jag gjorde vill jag bara sĂ€ga pass upp! Det Ă€r inte vĂ€rt att fĂ„ en stresskollaps pga tar svinlĂ„ng tid att bli sig sjĂ€lv efterĂ„t. SĂ„, var snĂ€ll mot dig! Du Ă€r sjukt duktig pĂ„ allt du gör, du har tvĂ„ fina hĂ€star och ett eget hus. Med all energi du har kan du fĂ„ sĂ„ mycket gjort under ett helt liv, sĂ„ brĂ€nn inte ljuset i bĂ„da Ă€ndar innan du ens fyllt 25 ;)

Kommentera inlÀgget hÀr: