Humlan update

Så var det dags för er att få updaten om Humlis. Har inte riktigt vetat vad jag ska skriva här den senaste veckan eftersom motivationen runnit ut lite. 

Vi var ju på återbesök i onsdags och ja.. Det gick helt enkelt inte som planerat. Hennes skada i gaffelbandet har läkt jättefint! Hon var dock fortfarande halt och efter 6 olika bedövningar lyckades vi äntligen lokalisera var det satt. Visade sig att hon har flera fel i just höger fram och kommer behöva ännu fler behandlingar för att kunna hålla som rid- och hopphäst. Och nu börjar jag fundera lite på hur mycket man egentligen kan behandla en häst med gott samvete.  Man behandlar ju egentligen hästar för att man inte har tid att vänta på att de läker själva. Och tid har jag i massor, jag har inget som stressar mig med henne. Jag varken vill eller kan sälja henne och dessutom springer det iväg rätt rejält ekonomiskt. Så jag har lite att fundera på helt klart. Just nu känns det som att det bästa kanske är att hon får vila ut rejält i kombination med en skoning som avhjälper felen eller någonting liknande. Kanske betäcker jag henne eftersom jag älskar hela hennes psyke, hoppteknik osv. Kanske låter jag henne bara vila. Jag vet inte. Men något beslut måste jag komma fram till. Vad som helst för att hon inte ska ha ont iallafall, älskade häst. 

Jag har liksom tappat lusten lite. Allting har gått lite på halvfart den här veckan känns det som. Samtidigt som det varit full rulle med nya jobbet, Gustaf på besök osv. 
Imorgon är det dock ny vecka med nya utmaningar på g och jag tänker att det någonstans är okej att ha haft en deppvecka. Nu är den dock över och jag tänkte ta och försöka masa mig tillbaka till real life igen. Kickar igång imorgon bitti med LEGDAY innan jobbet. Känns som en bra start tror jag bestämt. Och så får Humlan-funderingarna liksom finnas med lite överallt så ser vi var jag landar. Hon är värd ALLT. ❤️

(null)mariam:

Tråkigt med fler "fel", men som du skriver; tid har du att ge henne. Och eftersom det nu är februari så kan du ju faktiskt leka med tankar om hingstval ett tag utan att det behöver bli betäckning. Guldläge,Danai,kom in i nya jobbet/vardagen/ridningen av Den Röde och mysa med Humlan.
Njuta av att hon kommit så långt att de andra problemen syns( I know,verkar tokigt att tänka så) och att de går att avhjälpa.
Kram M

Svar: Du är en pärla i vanlig ordning Mariam. Tack! ❤️
Danai Doverholt

Maggan:

Vad är det för träns hon har?😊

Svar: Ett Dyon x-fit 😃 Har skrivit om det här: http://danaidoverholt.se/2017/december/dyon-x-fit.html
Danai Doverholt

Kommentera inlägget här: