FfFfFFfriiyaaaaay

Gooooddagens!
Idag är första dagen jag är ensam på jobbet. Förra projektledaren Linda har gått hem på föräldraledighet och lämnat mig med allt från matematiska kalkyler till namnförslag och varumärkesprofilering. WOOPIIIE!! Alltså det är SÅÅÅÅÅ mycket att göra och såååååå roligt. Jag är så glad, så glad över den här rollen, trots att jag fått lov att väcka liv i mattehjärnan, som ju varit vilande ett bra tag nu, haha. Går lite seeeegt med att jobba fram formler osv vill jag lova, sowly but surely osv. Det är iallafall en sjukt spännande roll där ingen dag är den andra lik och jag får göra ALLT, vilket passar mig som handen i handsken. Såklart inte helt enkelt att arbeta helt utan att någon ger mig några som helst riktlinjer förutom projektetramarna. Mycket ansvar och mycket egen planering. Big like på den. 
 
Slutar tidigt idag och beger mig ut till odjuren i stallet och tar hand om dem innan jag ska hämta upp Gustaaaf vid tåget. Han hade en massa obligatoriska moment i skolan idag, så han åkte hem igår och kommer tillbaka i eftermiddag. Skytteltrafik delux mellan Kalvsbäcken och Linköping, haha.. 
  Hampestamp får nog en lugn tur i snövädret, tänkte rida ut en vända och mysa bara. Han höll sig på mattan igår och fick godkänt i åtminstone några av momenten, men satan vad svårt det ska vara att ta en halvhalt på yttertygeln och behålla böjningen på kusen. Gaaah. Blir tokig. Han är för seg att svara tillbaka och jag är för seg i mina hjälper. Jaja, chill för honom idag som sagt, även om jag skulle kunna nöta halvhalter till döds, haha. Tänk att det kan vara såååå svååååårt! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0