FfFfFFfriiyaaaaay

Gooooddagens!
Idag Ă€r första dagen jag Ă€r ensam pĂ„ jobbet. Förra projektledaren Linda har gĂ„tt hem pĂ„ förĂ€ldraledighet och lĂ€mnat mig med allt frĂ„n matematiska kalkyler till namnförslag och varumĂ€rkesprofilering. WOOPIIIE!! AlltsĂ„ det Ă€r SÅÅÅÅÅ mycket att göra och sĂ„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„ roligt. Jag Ă€r sĂ„ glad, sĂ„ glad över den hĂ€r rollen, trots att jag fĂ„tt lov att vĂ€cka liv i mattehjĂ€rnan, som ju varit vilande ett bra tag nu, haha. GĂ„r lite seeeegt med att jobba fram formler osv vill jag lova, sowly but surely osv. Det Ă€r iallafall en sjukt spĂ€nnande roll dĂ€r ingen dag Ă€r den andra lik och jag fĂ„r göra ALLT, vilket passar mig som handen i handsken. SĂ„klart inte helt enkelt att arbeta helt utan att nĂ„gon ger mig nĂ„gra som helst riktlinjer förutom projektetramarna. Mycket ansvar och mycket egen planering. Big like pĂ„ den. 
 
Slutar tidigt idag och beger mig ut till odjuren i stallet och tar hand om dem innan jag ska hÀmta upp Gustaaaf vid tÄget. Han hade en massa obligatoriska moment i skolan idag, sÄ han Äkte hem igÄr och kommer tillbaka i eftermiddag. Skytteltrafik delux mellan KalvsbÀcken och Linköping, haha.. 
  Hampestamp fÄr nog en lugn tur i snövÀdret, tÀnkte rida ut en vÀnda och mysa bara. Han höll sig pÄ mattan igÄr och fick godkÀnt i Ätminstone nÄgra av momenten, men satan vad svÄrt det ska vara att ta en halvhalt pÄ yttertygeln och behÄlla böjningen pÄ kusen. Gaaah. Blir tokig. Han Àr för seg att svara tillbaka och jag Àr för seg i mina hjÀlper. Jaja, chill för honom idag som sagt, Àven om jag skulle kunna nöta halvhalter till döds, haha. TÀnk att det kan vara sÄÄÄÄ svÄÄÄÄÄrt! 
 
 
Kommentera inlÀgget hÀr: