Alive and well

Jesus, vad helgerna går fort. De bara försvinner ju iväg. Någonstans är det ändå otroligt skönt att bara "vara" på helgerna. Har bestämt mig för att faktiskt låta mig själv göra ingenting utan att få panik. Vardagarna startar 04.30 och sedan åker jag hemifrån 05.10 och är inte hemma igen förrän 20.30, så att få vara lite ledig är sjukt underskattat och välbehövligt.
 
Anyway! Denna helg har jag spenderat hos Gustaf nere i Linkan och eftersom tiden går fort när man har kul så känns det som om jag bara hann blinka innan helgen var över. Aldrig i mitt liv skrattat så mycket med någon utom möjligtvis min lillebror. Världens bästa G!
Idag är det dock tillbaka till verkligheten och Hampestamp ska back to work. I fredags longerades han bara lite och i torsdags avslutade han riktigt starkt faktiskt. Just nu handlar det mest om att hitta till det där avslappnade, korrekta läget tidigare och utan så mycket stress. Ska prova några av era olika metoder och se om någonting kan hjälpa, men innerst inne så tror jag egentligen att det är en fas jag måste dra oss igenom innan vi kan återgå till avslappnat och korrekt balanserat arbete. Vi jobbar iallafall på det! Denna vecka tänkte jag pallra mig iväg till ridhuset någon dag och jobba lite med bommar/småhinder för att göra någonting lite roligare än bara harva runt på ridbanan utan några roliga hjälpmedel. 
 
Så ser planen ut för dagen! Ska visa er mina nya tävlingsset jag fick hem förra veckan. Beställde dem i oktober så det var SKAPLIGT lång leveranstid, men de är sååå fina! Ni får en sneakpeek här!
 
 
(null)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad hände med flytten till ett stall med ridhus?

Svar: Trivdes bättre där jag står nu så valde det framför att ha ridhus :)
Danai Doverholt

2018-02-12 @ 14:59:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0