Sleepy

Ă…Ă„Ă„Ă„h vilken SOVMORGON det blev imorse!! UNDERBART verkligen, sov som en klubbad oxe. Masade mig upp med mĂ„let att för första gĂ„ngen i mitt liv Ă€ta havregrynsgröt till frukost. Vettigt mĂ„l Ă€ndĂ„, med tanke pĂ„ hur vidrigt Ă€ckligt det Ă€r. Var mer sylt Ă€n gryn kvar till slut och Ă€ndĂ„ gick det knappt ner... men vad gör man inte för the gains.. 😉 

Har spenderat dagen med plugg och kom precis hem frĂ„n stallet. Ridhuset var sĂ„klart bokat men vi skrittade ut en liten tur iallafall och trots snöblandat blask sĂ„ var hon sĂ„ nöjd, sĂ„ nöjd - i vanlig ordning. Imorgon har jag iallafall bokat tid för oss i ridhuset sĂ„ att vi kan göra nĂ„got vettigare Ă€n tufsa runt pĂ„ grusvĂ€garna i mörkret, haha! 
SĂ„hĂ€r ser hennes skoning ut frĂ„n sidan nu förresten. StallgĂ„ngen Ă€r inte helt jĂ€mn men ni ser ju att hon Ă€t lite högre i trakten Ă€n fram. Som sagt sĂ„ Ă€r det för att avlasta kotan dĂ€r hennes sopiga skada sitter. 

(null)

Kommer ni ihĂ„g beslaget hon gick med i vintras?? Hua, tyckte sĂ„ synd om henne. Dagarna mĂ„ste ha varit OÄNDLIGA för henne. Lilla skrutt, vad hon har fĂ„tt stĂ„ ut med mycket ♄  Hoppas för allt i vĂ€rlden att hon ska fĂ„ vara frĂ€sch nu, hon om nĂ„gon förtjĂ€nar det. 
(null)

(null)

Taggar igĂ„ng för ett benpass senare ikvĂ€ll genom.. jaa, plugg. En redovisning imorgon och en pĂ„ torsdag och sĂ„ lite tentor och uppsatser pĂ„ det. Det blir nog skönt med jul-ledighet (som jag kommer att spendera med jobb, haha) sen!! Har iallafall en snĂ€ll kompis som gett mig en massa övningar nu nĂ€r jag ska dela upp benpassen. Nr 1 för veckan ikvĂ€ll, spĂ€nnande (or not). 
Pusshaaajjjj finisar 

Cornelia:

Usch det dĂ€r beslaget ser SÅ lĂ€skigt ut, men visst stod hon pĂ„ box dĂ„? Skönt att hon har lite mer normala nu! Kommer hon behöva gĂ„ med specialskor lĂ€nge eller hur ser det ut?

Svar: Ja jag vet!! Hon hade boxvila men jag fuskade och hade henne i en liten minihage de sista veckorna, tyckte sĂ„ synd om henne 😭

Hon ska sÀttas igÄng med dem nu i skritt och trav iallafall och sen fÄr vi se framöver hur det blir. Hoppas ju pÄ att hon ska slippa dem helt relativt snart..
Danai

Ellen - tÀvlingsryttare :

SÄ kul att det Àr lite hÀst i bloggen igen, Àven om jag sÄklart lÀser bloggen ÀndÄ, med eller utan hÀstprat!

Malin Enkvist:

1 banan + havremjölk + havregryn + jordnötssmör > koka ihop

bÀsta som finns

Svar: Tack för tipset! Ska definitivt testa 😍
Danai

Anonym:

Det Ă€r Ă€ven svingott att göra havregrynsgröten som Risgrynsgröt, med en klick smör, kanel och lite sirap/socker🎅😎nu i jultider och sĂ„.. 😂

Kommentera inlÀgget hÀr: