Sleepy

Ååååh vilken SOVMORGON det blev imorse!! UNDERBART verkligen, sov som en klubbad oxe. Masade mig upp med målet att för första gången i mitt liv äta havregrynsgröt till frukost. Vettigt mål ändå, med tanke på hur vidrigt äckligt det är. Var mer sylt än gryn kvar till slut och ändå gick det knappt ner... men vad gör man inte för the gains.. 😉 

Har spenderat dagen med plugg och kom precis hem från stallet. Ridhuset var såklart bokat men vi skrittade ut en liten tur iallafall och trots snöblandat blask så var hon så nöjd, så nöjd - i vanlig ordning. Imorgon har jag iallafall bokat tid för oss i ridhuset så att vi kan göra något vettigare än tufsa runt på grusvägarna i mörkret, haha! 
Såhär ser hennes skoning ut från sidan nu förresten. Stallgången är inte helt jämn men ni ser ju att hon ät lite högre i trakten än fram. Som sagt så är det för att avlasta kotan där hennes sopiga skada sitter. 

(null)

Kommer ni ihåg beslaget hon gick med i vintras?? Hua, tyckte så synd om henne. Dagarna måste ha varit OÄNDLIGA för henne. Lilla skrutt, vad hon har fått stå ut med mycket ♥️  Hoppas för allt i världen att hon ska få vara fräsch nu, hon om någon förtjänar det. 
(null)

(null)

Taggar igång för ett benpass senare ikväll genom.. jaa, plugg. En redovisning imorgon och en på torsdag och så lite tentor och uppsatser på det. Det blir nog skönt med jul-ledighet (som jag kommer att spendera med jobb, haha) sen!! Har iallafall en snäll kompis som gett mig en massa övningar nu när jag ska dela upp benpassen. Nr 1 för veckan ikväll, spännande (or not). 
Pusshaaajjjj finisar 

Cornelia:

Usch det där beslaget ser SÅ läskigt ut, men visst stod hon på box då? Skönt att hon har lite mer normala nu! Kommer hon behöva gå med specialskor länge eller hur ser det ut?

Svar: Ja jag vet!! Hon hade boxvila men jag fuskade och hade henne i en liten minihage de sista veckorna, tyckte så synd om henne 😭

Hon ska sättas igång med dem nu i skritt och trav iallafall och sen får vi se framöver hur det blir. Hoppas ju på att hon ska slippa dem helt relativt snart..
Danai

Ellen - tävlingsryttare :

Så kul att det är lite häst i bloggen igen, även om jag såklart läser bloggen ändå, med eller utan hästprat!

Malin Enkvist:

1 banan + havremjölk + havregryn + jordnötssmör > koka ihop

bästa som finns

Svar: Tack för tipset! Ska definitivt testa 😍
Danai

Anonym:

Det är även svingott att göra havregrynsgröten som Risgrynsgröt, med en klick smör, kanel och lite sirap/socker🎅😎nu i jultider och så.. 😂

Kommentera inlägget här: