Fancy

Hallå i stugorna! 
Ännu en kväll börjar lida mot sitt slut och imorgon - DÅ ska jag ha sovmorgon. Känner jag mig själv rätt varar den förmodligen inte längre än till 08.00 ca, men det är bara känslan av att jag KAN ligga kvar om jag vill som är underbar. 

Anyhow. Har varit iväg och blivit fin i håret hos BÄSTA Sarah i Avesta idag och i vanlig ordning skapar hon total magi med mina små strån! Körde all in på grått eftersom jag varit så nöjd med det och trivts så bra i det askiga på sistonet. Kommer bättre bild imorgon i dagsljus men såhär såg det ut fresh outa the frisöstol iaf! Dock MYCKET gråare i verkligheten. 
 
 
Var förbi stallet och pussade på Murmeldjuret och inspekterade henns nya skor som jag inte hunnit spana in eftersom jag var tvungen att åka till jobbet innan hovis var klar i lördags, och igår var jag borta hela dagen, osv. Såg riktigt stabilt ut! Glömde fota men han borrade gängade hål i trakten i själva beslaget så vi fick i 4 brodd utan bekymmer. Satte en 3mm kortare brodd bak så att det inte blir som att gå på styltor för stackaren, haha. Ska fota imorgon och visa er! Tänkte rida ett pass i ridhuset imorgon faktiskt och känna på lite övergångar och sådant skoj. Börja rida på riktigt, liksom. 

Hann förbi gymmet för ett EFTERLÄNGTAD axel-pass också. Missade förra veckans så det var typ 100 år sedan jag körde axlar sist och jag ääääälskar varenda minut av de passen 😍 Gick riktigt bra idag också. Fick tips på en övning för baksida axlar av en killkompis som jag verkligen inte fick till mer än i 1-2 reps, men övning ger väl färdighet antar jag. Ändå glad att jag vågar testa nuförtiden. Och lite glad över att baksidan ser ut såhär numer. Mina stackars spaghettilegs behöver vekligen mer jobb med att komma ikapp då jag har NOLL genetik för att bygga ben, haha. Sååååå segjobbat jämfört med överkroppen verkligen...  Så jag tror att jag ska splitta de passen och dela upp dem på framsida/baksida eller något sådant. Ska rådfråga mina närstående experter och se vad de säger. Men som sagt, börjar ändå kunna känna mig lite nöjd med spegelbilden vilket är kul såklart. 
 
(null)

 
Nu ska jag fortsätta plugghetsen som råder de här veckorna innan jul med våra två helt kaosartade kurser. Ha en fin kväll peeps ❤️
 
 
 

Sanna:

Är du sugen att tävla i bikinifitness eller känns det lååångt bort?😁 Tyckee du är as grym som köttar på så jäkla bra!!

Svar: Hade varit kul som en utmaning för att se om jag pallar med den självdisciplinen, men i övrigt är jag faktiskt inte så intresserad. Tycker det ser lite sjukligt ut även om jag som sagt verkligen beundrar deras disciplin! Lite rädd för att självbilden pajar totalt också när man väl får börja käka sen efter tävlandet, lätt att krascha...

Tack snälla!!! ♥️♥️
Danai

Kommentera inlägget här: