Helrenovering

Aaah, vilken härlig torsdag ändå. En riktig unnardag. Fått naglarna fixade och ÄNTLIGEN varit hos Sarah som i vabnlig ordning skapade ren magi av mitt kråkbo till barr. Hon är HEEEELT suverän verkligen. Denna gång blev det väldigt mycket kallara och med en mörkare botten än vad jag vågat mig på tidigare. SJUUUKT nöjd, som vanligt. Ni får en liten selfie så länge så lovar jag bättre bild imorgon. 
 
(null)

 
 
Skippade gymmet idag då det är legday på schemat (har träningsvärk i HELA resterande kroppen basically) och jag har ingwn PWO kvar. Jag VÄGRAR köra ben utan PWO, haha.. Jobbigaste muskelgruppen att köra och när jag väl kör vill jag verkligen kunna krossa varenda muskelfiber jag bara kan komma åt, och då behöver jag lite ("lite") extra boost. Anyway, back at it imorgon igen. Ganska skönt med en ren mysdag och att få bli lite fin. 
 
Nu ska jag slänga på en ansiktsmask och kolla på Peaky Blinders. Har för övrigt börjat spela TV-spel hos Gustaf men har ju inget PS4 här så lite serier får duga. Lättare att äta chips medan man kollar på film dessutom. Ha det fint gullisar!

Cornelia:

Wow vad snyggt! Älskar verkligen mörkare botten till ljusare längder, typ snyggaste hårfärgen :)

Svar: Tack snälla! Benägen att hålla med, haha 😅😄
Danai

Kommentera inlägget här: