Dat difference tho

Torsdagen till öre beger jag mig hemöver med kurtiserna för att spendera helgen hemöver. Vet inte riktigt vad som Ă€r mest hemma nu - Dalarna eller Linkan, haha... Medan jag sitter i bilen och roar mig sĂ„ tĂ€nkte jag roa er med en liten update-bild pĂ„ min rygg som ju varit sned under ca alla Ă„r jag kan minnas. PĂ„ ca 5 mĂ„nader av lite oregelbunden men vĂ€ldigt jobbig trĂ€ning har jag (med STOOOOR hjĂ€lp av min personliga PT och hejaklack Gustaf) lyckats Ă„stadkomma nedan resultat vilket jag glĂ€ds enormt över!
Snedheten Ă€r till viss del kvar som ni ser men oj sĂ„ mycket jĂ€mnare muskulaturen blivit, det ser ju hyfsat symmetriskt ut nu faktiskt och jag kan snart kryssa en av alla snedheter jag velat jobba bort frĂ„n listan. Det var ju faktiskt pga dem som jag överhuvudtaget började trĂ€na..! Och för att fĂ„ fin rumpa, hehe. 
 
Även kul att se att mina underarmar (det lilla som syns) börjat rĂ€ta ut sig och se lika ut i storlek. FrĂ„n början var vĂ€nstern som ni ser TINY jĂ€mfört med höger 😂.
(null)
 
Nöjd och glad ska jag nu njuta av lite ledig tid i paradise. Ha det fint, gang! Pusshaaj 🙃 
 

Kommentera inlÀgget hÀr: