Weekends

Goddagens på er! 
En söndagseftermiddag som denna spenderar jag i soffan hos Gustaf medan han är och tränar. Jag är helt ur fas med träningen just nu. Har noll motivation och har dessutom en seg förkylning som ligger och lurar. Väck inte den bjrön som sover heter det ju, och i och med att jag ofta känner av den ganska rejält på morgnar och kvällar så får träningen ligga lite på is. Ugh. Bara känner hur kilona rasar in över mig - utan både häst och träning - gah! Å andra sidan så är det också helt sjukt att tillåta sig att tänka så, så jag försöker fokusera på att jag behöver ta igen mig nu för att orka köra på med bra kvalité senare. Men det tär på en vinnarskalle vill jag lova, fy vad det tär, haha.. Dessutom har jag och G kommit överens om att bara käka godis en dag i veckan (eftersom vi annars smäller i oss ALLT från glass till lösgodis till chips osv från att vi ses på fredagarna tills vi skiljs åt på söndagarna, hehe...). Med andra ord sitter jag nu här lite moloken över att det är söndag och jag strax ska åka hem, med resterna av gårdagens godispåse ropandes på mig från köksbänken. So near, but yet SO far away.. 
 
Har fått lite efterlängtad uppdatering från HampeStamp också och han verkar ha tagit resan med ro. Han har fått lite enklare jobb i form av longering och lite sådant i några dagar nu och snart hoppas jag att de tycker han käkar bra nog och ser tillräckligt tillfreds ut för att de ska få börja jobba honom "på riktigt". Han är ju en liten mammagris ändå. Enda gången han varit hemirfån utan mig var när han var hos Cornelia för 1,5 år sedan och då var han superådlig i magen, åt dåligt och sådär. Men han har väl mognat lite sedan dess hoppas jag. Det ska i vilket fall som helst bli kul att få följa. För er med, hoppas jag! 
 
(null)

 
Håller tummarna för att er helg varit toppen och att ni är laddade till tänderna på ny vecka. Det är inte jag (haha), men efter att ha botat mitt blodsockerfall (med köttfärs och ris FYI - inte godis.....) så ska nog även denna grek ha lite motivation att ta av. Ärt en sucker för blodsockerfall alltså, det påverkar mig något kopiöst. Anyway. Må bäst! Ciao. 


Kommentarer
Postat av: mariam

Gud sicken sööööt!

2018-04-15 @ 17:17:25
Postat av: Emma

Kan du inte skriva ett inlägg med hans schema där nere? :)
Alltså alltfrån "vanligt" schema med hur en vanlig dag ser ut, typ hagtid/träning/utfodring osv
men även hur upplägget med träning ser ut för honom. vore sjukt spännande att få ta del av!

Svar: Absolut, bra idé! 😃
Danai Doverholt

2018-04-16 @ 21:55:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0