Weekends

Goddagens pĂ„ er! 
En söndagseftermiddag som denna spenderar jag i soffan hos Gustaf medan han Ă€r och trĂ€nar. Jag Ă€r helt ur fas med trĂ€ningen just nu. Har noll motivation och har dessutom en seg förkylning som ligger och lurar. VĂ€ck inte den bjrön som sover heter det ju, och i och med att jag ofta kĂ€nner av den ganska rejĂ€lt pĂ„ morgnar och kvĂ€llar sĂ„ fĂ„r trĂ€ningen ligga lite pĂ„ is. Ugh. Bara kĂ€nner hur kilona rasar in över mig - utan bĂ„de hĂ€st och trĂ€ning - gah! Å andra sidan sĂ„ Ă€r det ocksĂ„ helt sjukt att tillĂ„ta sig att tĂ€nka sĂ„, sĂ„ jag försöker fokusera pĂ„ att jag behöver ta igen mig nu för att orka köra pĂ„ med bra kvalitĂ© senare. Men det tĂ€r pĂ„ en vinnarskalle vill jag lova, fy vad det tĂ€r, haha.. Dessutom har jag och G kommit överens om att bara kĂ€ka godis en dag i veckan (eftersom vi annars smĂ€ller i oss ALLT frĂ„n glass till lösgodis till chips osv frĂ„n att vi ses pĂ„ fredagarna tills vi skiljs Ă„t pĂ„ söndagarna, hehe...). Med andra ord sitter jag nu hĂ€r lite moloken över att det Ă€r söndag och jag strax ska Ă„ka hem, med resterna av gĂ„rdagens godispĂ„se ropandes pĂ„ mig frĂ„n köksbĂ€nken. So near, but yet SO far away.. 
 
Har fĂ„tt lite efterlĂ€ngtad uppdatering frĂ„n HampeStamp ocksĂ„ och han verkar ha tagit resan med ro. Han har fĂ„tt lite enklare jobb i form av longering och lite sĂ„dant i nĂ„gra dagar nu och snart hoppas jag att de tycker han kĂ€kar bra nog och ser tillrĂ€ckligt tillfreds ut för att de ska fĂ„ börja jobba honom "pĂ„ riktigt". Han Ă€r ju en liten mammagris Ă€ndĂ„. Enda gĂ„ngen han varit hemirfĂ„n utan mig var nĂ€r han var hos Cornelia för 1,5 Ă„r sedan och dĂ„ var han superĂ„dlig i magen, Ă„t dĂ„ligt och sĂ„dĂ€r. Men han har vĂ€l mognat lite sedan dess hoppas jag. Det ska i vilket fall som helst bli kul att fĂ„ följa. För er med, hoppas jag! 
 
(null)

 
HĂ„ller tummarna för att er helg varit toppen och att ni Ă€r laddade till tĂ€nderna pĂ„ ny vecka. Det Ă€r inte jag (haha), men efter att ha botat mitt blodsockerfall (med köttfĂ€rs och ris FYI - inte godis.....) sĂ„ ska nog Ă€ven denna grek ha lite motivation att ta av. Ärt en sucker för blodsockerfall alltsĂ„, det pĂ„verkar mig nĂ„got kopiöst. Anyway. MĂ„ bĂ€st! Ciao. 

mariam:

Gud sicken sööööt!

Emma:

Kan du inte skriva ett inlÀgg med hans schema dÀr nere? :)
AlltsÄ alltfrÄn "vanligt" schema med hur en vanlig dag ser ut, typ hagtid/trÀning/utfodring osv
men Àven hur upplÀgget med trÀning ser ut för honom. vore sjukt spÀnnande att fÄ ta del av!

Svar: Absolut, bra idĂ©! 😃
Danai Doverholt

Kommentera inlÀgget hÀr: