Unreal

IgĂ„r hade jag tĂ€nkt sĂ€tta mig ner pĂ„ kvĂ€llen efter att Gustaf Ă„kt till jobbet för att skriva nĂ„gra rader till er. Men sĂ„ fick jag reda pĂ„ att Tim Bergling hittats död. Hela kvĂ€llen igĂ„r och stundvis under dagen idag har jag drabbats av en orimligt stor kĂ€nsla av sorg. Jag kĂ€nde inte honom, men som sĂ„ himla mĂ„nga andra har jag funnit ro, glĂ€dje, tröst och sĂ„ mycket mer i hans musik. Genom den har han funnits med mig pĂ„ mina första utekvĂ€llar, genom uppbrott med pojkvĂ€nner och under kvĂ€llar jag av olika anledningar aldrig kommer att glömma. Han gav mig och min bror en theme song, var med mig i mitt headset konstant nĂ€r jag flyttade hemifrĂ„n och kĂ€nde mig totalt vilsen och ensam, gick pĂ„ repeat nĂ€r jag först köpt mitt hus förra sommaren och precis flyttat in. Jag - och alla vi andra - kommer aldrig att kunna tacka honom nog för alla minnen vi skapat till hans musik. För alla gĂ„nger han satt toner till saker vi kĂ€nner. 

IkvĂ€ll - liksom igĂ„r kvĂ€ll och mĂ„nga kvĂ€llar framöver - kommer hans musik med all sĂ€kerhet att eka över hela vĂ€rlden. Jag hoppas att han ser det och ser hur uppskattad han var av sĂ„ mĂ„nga mĂ€nniskor. Jag Ă€r verkligen sĂ„, sĂ„ bedrövad över att en sĂ„ ung mĂ€nniska var en sĂ„ trasig sjĂ€l. Ni som har sett hans dokumentĂ€r förstĂ„r nog. Vila i frid, allas vĂ„r Tim Avicii Bergling. Fy fan. 
 
  (null)

Anonym:

KÀnner lika... Sen han gick bort har jag varit nedstÀmd och till och med grÄtit flera gÄnger, fast jag inte ens kÀnde honom. Precis som du skriver sÄ har hans musik alltid funnits med en och det skÀr i hjÀrtat nÀr man har sett dokumentÀren om honom. DÀr han till och med ett flertal gÄnger pÄtalar att han "kommer att dö om han inte slutar". SÄ sorligt att teamet runt om honom och speciellt hans manager Ash pushar honom, Àven uttrycker sig att "han inte förstÄr vÀrdet av pengar". MÀnniskan mÄdde ju inte bra... Det var ju uppenbart! Hoppas han har det bra dÀr han Àr nu. RIP Tim <3

Kommentera inlÀgget hÀr: