Unreal

Igår hade jag tänkt sätta mig ner på kvällen efter att Gustaf åkt till jobbet för att skriva några rader till er. Men så fick jag reda på att Tim Bergling hittats död. Hela kvällen igår och stundvis under dagen idag har jag drabbats av en orimligt stor känsla av sorg. Jag kände inte honom, men som så himla många andra har jag funnit ro, glädje, tröst och så mycket mer i hans musik. Genom den har han funnits med mig på mina första utekvällar, genom uppbrott med pojkvänner och under kvällar jag av olika anledningar aldrig kommer att glömma. Han gav mig och min bror en theme song, var med mig i mitt headset konstant när jag flyttade hemifrån och kände mig totalt vilsen och ensam, gick på repeat när jag först köpt mitt hus förra sommaren och precis flyttat in. Jag - och alla vi andra - kommer aldrig att kunna tacka honom nog för alla minnen vi skapat till hans musik. För alla gånger han satt toner till saker vi känner. 

Ikväll - liksom igår kväll och många kvällar framöver - kommer hans musik med all säkerhet att eka över hela världen. Jag hoppas att han ser det och ser hur uppskattad han var av så många människor. Jag är verkligen så, så bedrövad över att en så ung människa var en så trasig själ. Ni som har sett hans dokumentär förstår nog. Vila i frid, allas vår Tim Avicii Bergling. Fy fan. 
 
  (null)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Känner lika... Sen han gick bort har jag varit nedstämd och till och med gråtit flera gånger, fast jag inte ens kände honom. Precis som du skriver så har hans musik alltid funnits med en och det skär i hjärtat när man har sett dokumentären om honom. Där han till och med ett flertal gånger påtalar att han "kommer att dö om han inte slutar". Så sorligt att teamet runt om honom och speciellt hans manager Ash pushar honom, även uttrycker sig att "han inte förstår värdet av pengar". Människan mådde ju inte bra... Det var ju uppenbart! Hoppas han har det bra där han är nu. RIP Tim <3

2018-04-24 @ 22:45:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0