Traveler

Hej pÄ er! 
Det Ă€r sĂ„ mycket som hĂ€nder att jag knappt vet var jag ska börja just nu, haha. Är sĂ„ himla dĂ„lig pĂ„ updateringsfronten atm. INTE okej! Hur som helst sĂ„ fick jag i mĂ„ndags ett samtal frĂ„n Zach och My dĂ€r de undrade om de kunde ta med sig Hampe ner till Holland ett tag. Lastbilen ner gick redan pĂ„ tisdag fm sĂ„ det blev minst sagt lite brĂ„dis för att fĂ„ ordning pĂ„ allt, men det gick! IgĂ„r runt 10.30 klev han pĂ„ lastbilen för att börja ett nytt kapitel i livet. 
 
Jag har inte sÄlt honom peeps! Chill!! Det ligger en bra bit fram i tiden om det ens nÄgonsin blir aktuellt. Men jag tycker att det Àr vÀldigt vÀrdefullt att tvÄ sÄ duktiga ryttare ser potential i honom och Àr villiga att testa honom ett tag för att se hur det ligger till pÄ den fronten. Nere hos dem kommer han att ha alla förutsÀttningar att verkligen utvecklas och prövas pÄ ett helt annat sÀtt Àn vad jag har möjlighet att erbjuda honom. SÀrskilt nu nÀr min motivation tryter rejÀlt och jag har en hel hög andra bekymmer att ta tag i sÄ kÀnns det fantastiskt bra att han fÄr komma ner till dem och fÄ all uppmÀrksamhet och trÀning han behöver och förtjÀnar. 
 
Kommer att skriva ett mer ingÄende inlÀgg om detta nu i dagarna. Men jag ville iallafall tala om för er att han inte Àr sÄld utan bara Àr pÄ bootcamp ett tag. SjÀlvklart fÄr ni ta del av allt som jag fÄr ta del av gÀllande hans kommande trÀning! 
 
 
Anonym:

Puh vad tur, fick först en chock nÀr jag sÄg det pÄ insta och blev ledsen nÀr jag först trodde du hade sÄlt honom. Tur att sÄ inte var saken :)

Cornelia:

Men vad spÀnnande och roligt!

Ellen - tÀvlingsryttare:

SpÀnnande!!

Kommentera inlÀgget hÀr: