Traveler

Hej på er! 
Det är så mycket som händer att jag knappt vet var jag ska börja just nu, haha. Är så himla dålig på updateringsfronten atm. INTE okej! Hur som helst så fick jag i måndags ett samtal från Zach och My där de undrade om de kunde ta med sig Hampe ner till Holland ett tag. Lastbilen ner gick redan på tisdag fm så det blev minst sagt lite brådis för att få ordning på allt, men det gick! Igår runt 10.30 klev han på lastbilen för att börja ett nytt kapitel i livet. 
 
Jag har inte sålt honom peeps! Chill!! Det ligger en bra bit fram i tiden om det ens någonsin blir aktuellt. Men jag tycker att det är väldigt värdefullt att två så duktiga ryttare ser potential i honom och är villiga att testa honom ett tag för att se hur det ligger till på den fronten. Nere hos dem kommer han att ha alla förutsättningar att verkligen utvecklas och prövas på ett helt annat sätt än vad jag har möjlighet att erbjuda honom. Särskilt nu när min motivation tryter rejält och jag har en hel hög andra bekymmer att ta tag i så känns det fantastiskt bra att han får komma ner till dem och få all uppmärksamhet och träning han behöver och förtjänar. 
 
Kommer att skriva ett mer ingående inlägg om detta nu i dagarna. Men jag ville iallafall tala om för er att han inte är såld utan bara är på bootcamp ett tag. Självklart får ni ta del av allt som jag får ta del av gällande hans kommande träning! 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Puh vad tur, fick först en chock när jag såg det på insta och blev ledsen när jag först trodde du hade sålt honom. Tur att så inte var saken :)

2018-04-11 @ 18:20:11
Postat av: Cornelia

Men vad spännande och roligt!

2018-04-11 @ 22:43:23
Postat av: Ellen - tävlingsryttare

Spännande!!

2018-04-12 @ 10:07:29
URL: http://ellenshorselife.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0