Trainride

Good mornin´ fellas! 
Hoppas att ni mår bra såhär första arbetsdagen efter påsk. Själv sitter jag på tåget hem från Linkan och ska till stallet via högskolan och gymmet när jag väl kommer fram i Dalarna runt 13.30... Är helt slut efter en natt med alldeles för lite sömn, haha. Satt uppe och pratade i flera timmar med Gustaf igår innan vi kom i säng och jag är så himla glad över att ha någon som har ett så himla djupt intellekt att dela med sig av. Jag vill helst bara djupdyka ner i alla hans tankar och funderingar för han är så himla klok verkligen. Väldigt fin känsla ändå.
 
Min andra herre (den rödhåriga, stora) får lite lydnad i em, eventuellt med någon bom utlagd som vi kan stampa över några gånger för att stämma av lite gas och broms. Simple stuff. Fun stuff. Imorgon kommer en kompis till mig och ska rida honom och få hoppa honnom lite vilket ska bli kul! Förhoppningsvis kommer jag ihåg att filma.
 
Anyway. Ville bara ge er en liten lägesrapport nu innan jag ska kika på eventuella kurser att plugga i höst. Är liiiite sugen på att läsa en master ändå... Men vi får se. Det är ju en ganska stor investering rent monetärt att läsa två år till på universitet och även om det är en fjäder i hatten och eventuellt ger möjlighet till högre ingångslöner osv så är det ändå långt ifrån säkert att det är lönsamt med studiemedel osv inräknat. Tål att funderas på.
 
Och på tal om lönsamt så börsnoteras Spotify idag kl. 14.30 för er som eventuellt är intresserade ;) 
 
 

Kommentarer
Postat av: Carolina

Hej Danai! Vad är det du pluggar till och hur ser du på framtiden yrkesmässigt? Har du några mål och visioner? Kram:) Carolina

Svar: Hej!
Jag jobbar just nu som projektledare inom marknadsföring/affärsutveckling 😄 Pluggade företagsekonomi med inriktning mot ju marknadsföring. Har ännu inga större mål egentligen, utöver att fortsätta bygga min karriär och jobba med sådant som jag tycker är kul och utvecklande 😊
Kram!
Danai Doverholt

2018-04-15 @ 22:57:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0