Trainride

Good morninŽ fellas! 
Hoppas att ni mĂ„r bra sĂ„hĂ€r första arbetsdagen efter pĂ„sk. SjĂ€lv sitter jag pĂ„ tĂ„get hem frĂ„n Linkan och ska till stallet via högskolan och gymmet nĂ€r jag vĂ€l kommer fram i Dalarna runt 13.30... Är helt slut efter en natt med alldeles för lite sömn, haha. Satt uppe och pratade i flera timmar med Gustaf igĂ„r innan vi kom i sĂ€ng och jag Ă€r sĂ„ himla glad över att ha nĂ„gon som har ett sĂ„ himla djupt intellekt att dela med sig av. Jag vill helst bara djupdyka ner i alla hans tankar och funderingar för han Ă€r sĂ„ himla klok verkligen. VĂ€ldigt fin kĂ€nsla Ă€ndĂ„.
 
Min andra herre (den rödhÄriga, stora) fÄr lite lydnad i em, eventuellt med nÄgon bom utlagd som vi kan stampa över nÄgra gÄnger för att stÀmma av lite gas och broms. Simple stuff. Fun stuff. Imorgon kommer en kompis till mig och ska rida honom och fÄ hoppa honnom lite vilket ska bli kul! Förhoppningsvis kommer jag ihÄg att filma.
 
Anyway. Ville bara ge er en liten lĂ€gesrapport nu innan jag ska kika pĂ„ eventuella kurser att plugga i höst. Är liiiite sugen pĂ„ att lĂ€sa en master Ă€ndĂ„... Men vi fĂ„r se. Det Ă€r ju en ganska stor investering rent monetĂ€rt att lĂ€sa tvĂ„ Ă„r till pĂ„ universitet och Ă€ven om det Ă€r en fjĂ€der i hatten och eventuellt ger möjlighet till högre ingĂ„ngslöner osv sĂ„ Ă€r det Ă€ndĂ„ lĂ„ngt ifrĂ„n sĂ€kert att det Ă€r lönsamt med studiemedel osv inrĂ€knat. TĂ„l att funderas pĂ„.
 
Och pÄ tal om lönsamt sÄ börsnoteras Spotify idag kl. 14.30 för er som eventuellt Àr intresserade ;) 
 
 
Carolina :

Hej Danai! Vad Àr det du pluggar till och hur ser du pÄ framtiden yrkesmÀssigt? Har du nÄgra mÄl och visioner? Kram:) Carolina

Svar: Hej!
Jag jobbar just nu som projektledare inom marknadsföring/affĂ€rsutveckling 😄 Pluggade företagsekonomi med inriktning mot ju marknadsföring. Har Ă€nnu inga större mĂ„l egentligen, utöver att fortsĂ€tta bygga min karriĂ€r och jobba med sĂ„dant som jag tycker Ă€r kul och utvecklande 😊
Kram!
Danai Doverholt

Kommentera inlÀgget hÀr: