Struligt

Godafton på er! 
Förmodligen har de flesta av er fullt upp med fredagsmys av alla dess olika slag och kommer inte läsa detta förrän imorgon, men here goes nothing ändå, haha.. 

Jag har inte lyckats ladda upp filmer från när Zach red Hampus men de har iallafall hunnit med två pass tillsammans! I onsdags hoppade de lite och jag tyckte Hampus såg lite stel ut i länden. Massage, BoT och lite lätt jogg för bubbis igår och så fick Zach hoppa upp idag igen och det var SÅDAN skillnad! De hittade varandra riktigt bra idag och Zach fick verkligen igenom honom väldigt fint, utan att jag egentligen kunde se vad tusan han gjorde som jag inte gör, haha. Fick sitta upp efter att han ridit idag och Hampstern var SÅ loss och genomsläpplig i hela kroppen. Sådan otrolig känsla, om än minst lika frustrerande att han var så fin utan att jag egentligen ens fattat vad Zach gjorde med honom trots att jag höll ett vakande öga över hela passet, haha.. 
Också himla roligt och väldigt intressant att se sin häst från marken, itöver att få känna skillnaden. Det finns så mycket svagheter och oliksidigheter som syns så mycket bättre från backen. Har slarvat lite med tömkörningen märker jag när jag får sådana här aha-upplevelser av att se honom ur en annan vinkel, haha... Inte ok. 

Riktigt kul och lillkillen fick fina lovord för sin galopp, scoop och temperament. Det ska nog bli häst av honom också så småningom ❤️ 

(null)

Nu väntar en lugn helg för bubbisen medan jag hälsar på G i Linköping. Han jobbar nätter som ordningsvakt hela helgen så jag sitter hemma i hans soffa och nojjar, haha. Skämt åsido så är det väl för himla underbart att vara lite kär och ha någon att nojja över. Världens bästa person! 

Ha en toppenfredag, vad ni än gör! Pusshaaaj ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0