Presentation

GodkvÀller pÄ er! 
Effektiv dag snart till Ànda och idag tog jag mig faktiskt en vÀnda pÄ löpbandet pÄ gymmet efter jobbet. Det var varken kul eller skönt men nu efterÄt Àr man ju en liten nöjd grek ÀndÄ. Har sÄÄÄÄ mycket vÀtska i kroppen sÄ behöver verkligen svettas ut lite kÀnner jag. Min pulserande huvudvÀrk lÀttade lite efter lite löpning + magtrÀning vilket var vÀldigt skönt. Har varit tung i huvudet sedan i söndags.. Inget som inte lite svett, riktigt mycket hÄrd electro och endorfiner kan rÄda bot pÄ minsann, haha. 
 
Imorgon har jag en sjukt viktig pitch att göra pĂ„ jobbet sĂ„ jag har repat hela dagen inför den. Har en killer-powerpoint som jag knĂ„pat ihop att luta mig mot men jag Ă€r SÅÅÅÅÅ nervös. FruktansvĂ€rt vidrigt nervös verkligen. Om nĂ„gon av er sitter inne pĂ„ nĂ„gra tips för oss som blir sĂ„ nervösa att man tappar talförmĂ„gan och tankeverksamheten sĂ„ HOLLA' AT ME för jag vet inte vart jag ska ta vĂ€gen riktigt. Är vĂ€ldigt talför som person och har inga problem att stĂ„ framför folk egentligen, men just nĂ€r det Ă€r sĂ„ mycket (typ till exempel en halv miljon pengar) som stĂ„r pĂ„ spel blir jag lite smĂ„tt pirrig kan man vĂ€l sĂ€ga. 
 
Jaja. LÄÄÄÄÄng dusch, en liten ansiktsmask och nÄgra vÀndor till med min spök-publik ska vÀl göra susen innan jag dejtar kudden inför morgondagen. Puh. Wish me luck peeps! 
 
 
mariam:

Du har Powerpoint; du vet att du fÄr med allt=trygghet.
Ofta reagerar man med ökad puls och andning sÄ ta djupa,lÄngsamma andetag om du mÀrker att det sker. Som vid ridning sakta ner ta kontroll:-)
Bra att ha ögonkontakt med hela rummet och nÀr man scannar rummet finns det ALLTID nÄgon som ger mest positiv respons,stanna en sekund extra dÀr.
And when all else fails,imagine them naked...haha.
Aldrig testat det sista men de första funkar för mig.
Inget kommer ju hÀnda. Kanske river ett hinder eller tvÄ men...live some,learn some.
KM

Kommentera inlÀgget hÀr: