Mondayyyy

Godmorgooooooon! 
Eller goddag är väl kanske ett mer lämpligt uttryck. Dagen till ära befinner jag mig på Högskolan Dalarna där jag får spendera lite jobbtid om jag vill. Falun är lite sisådär på många sätt (även om jag trivs väldigt bra här), men biblioteket på högskolan är verkligen en pärla. SJUKT motiverande ställe att dimpa ner i för att ta tag i jobb som annars kan kännas lite tråkigt. Tacksam som attan över att kunna sitta här och få lite jobb undanstökat. 
 
Anyway. Jobbar till i em som vanligt och tänkte ta en liiiten vända förbi gymmet sedan. Lite borde väl inte skada? Lite får väl kroppen tåla ändå? Blir ju helt TOKIG utan någon motion öht och mina ben och min själ SKRIKER efter en rejäl legday och lite endorfinrus. Gah. Kaaanske sen. Eller kanske inte. Den som lever får se. 
 
Har iallafall hittat två hingstar jag gillar riktigt mycket till Humlis! Casanova Hästak och Ike, bägge från årets bruksprov. Jag tror jag kollade in dem bägge förut (kanske var det någon av er som rekommenderade dem). Gillar helt klart Ikes ridbarhet enormt mycket men tycker Casanova är en ball liten gummiboll ändå. Tyvärr ser han lite mer preppad ut i sin teknik medan Ike ser väldigt naturligt "bouncy" ut.. Decisions, decisions!!
 
Ike:
 
 
 
Casanova: Tyvärr är detta enda filmen som finns på honom på YT. Den på FB visar mer naturligt försiktiga språng tycker jag, men nog är det skillnad på ridbarheten allt.... 
 
 
 
Malin Vestergren:

Ike, alla dagar i veckan! :)

Nelly:

Du har inte funderat på typ mr vain gj? Bra ridbarhet, lätt i sprången och kort o snärtig

Anna:

Bra "val" (du väljer mellan) - Ike har jag rätt bra koll på och han är helt fantastisk.

Ellen - tävlingsryttare:

Fina båda två. Så spännande!

Kommentera inlägget här: