Lillördag

Goddagens! 
Lillördag idag och en sovmorgon pÄ det. Fint som snus, som man sÄ vackert uttrycker det hÀr i Dalarna... 
Jag hade planerat att vara otroligt produktiv idag och sticka ivÀg och trÀna direkt pÄ morgonen osv, men det sket sig nÀr jag vaknade av grÄkallt trist vÀder och hörde hur vinden ven runt husknutarna. Hua.. Nu ösregnar det och blÄser hÀr utanför stugis och min enda tröst Àr vÀl att regnet Ätminstone fÄr snön att försvinna snabbare. Mina 387 stackars vÄrlökar som jag omsorgsfullt planterade i höstas kommer vÀl upp lagom till midsommar annars.... Och sÄ Àr katterna vÀldigt nöjda med mitt val att sitta hemma och fÄ lite rÀkningar och annat trÄkigt överstökat. De Àr ivriga pÄhejare av allt som innebÀr att jag sitter stilla nog att de kan sitta i mitt knÀ hyfsat ostört, haha. 
 
Anyhow. Lite pappersfix idag som sagt och sedan ivÀg och trÀna (armar idag, bluÀh) och ikvÀll vÀntar som sagt ett pass i ridhuset för Hampestamp. Var egentligen min kompis My som skulle fÄ sitta upp pÄ honom men hon fick förhinder, sÄ det blev istÀllet hennes pojkvÀn Zach som fÄr en Äktur pÄ rödingen. Inte mig emot - Zach har ridit god-knows-how-many GP:er i alla möjliga och omöjliga lÀnder och Àr sjukt duktig, sÄ det blir spÀnnande att se om han kan kÀnna om kusen har nÄgon talang eller vad han tror. SpÀnnande! Jag tror ju som ni vet stenhÄrt pÄ den hÀr herren sÄ det blir kul att se vad Zach har att sÀga.
 
Vi hörs sen! Ciao
 
 
Ellen - tÀvlingsryttare:

SpÀnnande!Ser fram emot att höra hur det gick.

Anonym:

Hej!
NÀr du var och kollade upp sadeln till Humlan, vilken sadelutprovare var du till dÄ? Var du nöjd med servicen och hur han/hon arbetade? Gjorde han/hon sitt jobb? Ska prova ut ny sadel till min hÀst men Àr svÄrt att veta vilken sadelutprovare man ska vÀlja och dÀrför underlÀttar det att gÄ pÄ andras upplevelser ocksÄ.
Tacksam för svar 😊

Kommentera inlÀgget hÀr: