Lillördag

Goddagens! 
Lillördag idag och en sovmorgon på det. Fint som snus, som man så vackert uttrycker det här i Dalarna... 
Jag hade planerat att vara otroligt produktiv idag och sticka iväg och träna direkt på morgonen osv, men det sket sig när jag vaknade av gråkallt trist väder och hörde hur vinden ven runt husknutarna. Hua.. Nu ösregnar det och blåser här utanför stugis och min enda tröst är väl att regnet åtminstone får snön att försvinna snabbare. Mina 387 stackars vårlökar som jag omsorgsfullt planterade i höstas kommer väl upp lagom till midsommar annars.... Och så är katterna väldigt nöjda med mitt val att sitta hemma och få lite räkningar och annat tråkigt överstökat. De är ivriga påhejare av allt som innebär att jag sitter stilla nog att de kan sitta i mitt knä hyfsat ostört, haha. 
 
Anyhow. Lite pappersfix idag som sagt och sedan iväg och träna (armar idag, bluäh) och ikväll väntar som sagt ett pass i ridhuset för Hampestamp. Var egentligen min kompis My som skulle få sitta upp på honom men hon fick förhinder, så det blev istället hennes pojkvän Zach som får en åktur på rödingen. Inte mig emot - Zach har ridit god-knows-how-many GP:er i alla möjliga och omöjliga länder och är sjukt duktig, så det blir spännande att se om han kan känna om kusen har någon talang eller vad han tror. Spännande! Jag tror ju som ni vet stenhårt på den här herren så det blir kul att se vad Zach har att säga.
 
Vi hörs sen! Ciao
 
 

Kommentarer
Postat av: Ellen - tävlingsryttare

Spännande!Ser fram emot att höra hur det gick.

2018-04-04 @ 11:53:26
URL: http://ellenshorselife.blogg.se
Postat av: Anonym

Hej!
När du var och kollade upp sadeln till Humlan, vilken sadelutprovare var du till då? Var du nöjd med servicen och hur han/hon arbetade? Gjorde han/hon sitt jobb? Ska prova ut ny sadel till min häst men är svårt att veta vilken sadelutprovare man ska välja och därför underlättar det att gå på andras upplevelser också.
Tacksam för svar 😊

2018-04-05 @ 14:05:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0