Did u know

Goddagens pÄ er!
Hela den hĂ€r veckan har varit nĂ„got kaosartad, varför jag inte kunnat uppdatera er sĂ€rskilt vĂ€l. Sorry 'bout that! MĂ„ndagen och gĂ„rdagen spenderade jag brottandes med jobb och gym och samma visa gĂ€ller ju faktiskt Ă€ven idag. Idag Ă€r egentligen vilodag frĂ„n gymmet men jag pallrade mig upp imorse för att köra ett lĂ€ttare cardio-pass för att kunna starta arbetsdagen med lite endorfiner och nöjdhetskĂ€nsla. 
 
Endorfinerna och tillfredsstĂ€llelsen blev dock kortvariga efter att jag kom ut till bilen och uppmĂ€rksammade en pyspunktering AV RANG pĂ„ vĂ€nster bakdĂ€ck. BiljĂ€keln hade varnat mig om förĂ€ndring i dĂ€cktrycket pĂ„ g till gymmet imorse, men det var dĂ„ ingen dĂ„lig punka för dĂ€cket var TOTALT platt efter att jag var klar dĂ€r. Rasslade runt nĂ€stintill körandes pĂ„ fĂ€lgen till nĂ€rmaste mack och fyllde pĂ„ alla 4 dĂ€ck (dĂ€cktrycket i trasiga dĂ€cket var 0.0 bar HAHA) och i panik spenderade jag dĂ€refter halva morgonen med att ringa/Ă„ka runt till olika dĂ€ckfirmor för att fĂ„ det lagat innan hemgĂ„ng idag. Som tur Ă€r hittade jag en snĂ€ll gubbe pĂ„ en liten firma som kunde trycka in en lagning av lilla Hugo bland alla dĂ€ckbyten som Ă€ger rum nu. Puh! Imorgon ska han fĂ„ pĂ„ sig sommarskorna ocksĂ„. 
 
 
 
Hampus sköter sig fortsatt finfint nere i Holland iallafall. Jag har haft sÄ oyroligt fullt upp med annat att jag inte gjort nÄgra större efterforskningar, men av bilder och meddelanden frÄm My att döma sÄ mÄr han som en kung - precis som han förtjÀnar. Fina killen.. Det gör lite ont att sÀga men jag Àr sÄ nöjd med att han Àr dÀr och fÄr den uppmÀrksamhet och ridning/trÀning som han förtjÀnar. Det kÀnns faktiskt skönt att kunna trÀna innan jobbet och sedan kunna Äka HEM och fÄ saker gjorda i FLERA TIMMAR inan jag ska sova. Konstigt men skönt.


Kommentera inlÀgget hÀr: