Did u know

Goddagens på er!
Hela den här veckan har varit något kaosartad, varför jag inte kunnat uppdatera er särskilt väl. Sorry 'bout that! Måndagen och gårdagen spenderade jag brottandes med jobb och gym och samma visa gäller ju faktiskt även idag. Idag är egentligen vilodag från gymmet men jag pallrade mig upp imorse för att köra ett lättare cardio-pass för att kunna starta arbetsdagen med lite endorfiner och nöjdhetskänsla. 
 
Endorfinerna och tillfredsställelsen blev dock kortvariga efter att jag kom ut till bilen och uppmärksammade en pyspunktering AV RANG på vänster bakdäck. Biljäkeln hade varnat mig om förändring i däcktrycket på g till gymmet imorse, men det var då ingen dålig punka för däcket var TOTALT platt efter att jag var klar där. Rasslade runt nästintill körandes på fälgen till närmaste mack och fyllde på alla 4 däck (däcktrycket i trasiga däcket var 0.0 bar HAHA) och i panik spenderade jag därefter halva morgonen med att ringa/åka runt till olika däckfirmor för att få det lagat innan hemgång idag. Som tur är hittade jag en snäll gubbe på en liten firma som kunde trycka in en lagning av lilla Hugo bland alla däckbyten som äger rum nu. Puh! Imorgon ska han få på sig sommarskorna också. 
 
 
 
Hampus sköter sig fortsatt finfint nere i Holland iallafall. Jag har haft så oyroligt fullt upp med annat att jag inte gjort några större efterforskningar, men av bilder och meddelanden fråm My att döma så mår han som en kung - precis som han förtjänar. Fina killen.. Det gör lite ont att säga men jag är så nöjd med att han är där och får den uppmärksamhet och ridning/träning som han förtjänar. Det känns faktiskt skönt att kunna träna innan jobbet och sedan kunna åka HEM och få saker gjorda i FLERA TIMMAR inan jag ska sova. Konstigt men skönt.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0