Bliss

Godafton pÄ er!
Jag lever, haha.. Det Àr mycket nu, minst sagt. Kyckas fÄ fullt upp Àven utan hÀstar varje dag.. Efter en fullkomligt fullproppad dag spenderar jag denna lördagkvÀll alldeles alena hemma i KalvsbÀcken. Har hunnit med en hemresa frÄn Linköping, lunch med min familj, en liten shoppingvÀnda, en svÀng till Solarieöarna, ett riktigt grisigt bra ryggpass pÄ gymmet och vÀl hemme har jag krattat hela trÀdgÄrden och gjort lite vÄrfint. 
 
Det kÀnns konstigt med en lördagkvÀll utan Gustaf, men ack vad jag Àlskar sÄdana hÀr kvÀllar ÀndÄ. Krattar sÄ svetten lackar under tröjan, nynnandes pÄ "det som göms i snö" 527892 gÄnger om eftersom jag bara kan 2 rader ur refrÀngen, en hel kaskad av fÄglar tjattrar i buskagen runtomkring mig, tvÄ lom glider i sakta mat omkring i vattnet i min lilla vik, en stor Àlgtjur betandes i viken brevid min och grannens glada kossor ute efter en lÄng vinter inomhus. Jag kan förstÄ att man vill bo i lÀgenhet med nÀrhet till stan, affÀrer osv. Men ingenting gÄr upp mot kvÀllar som dessa. DÀr jag Àr i livet just nu skulle jag inte byta bort detta mot nÄgonting. DÀr sjön ligger som en spegel och jag - som nu - kan sÀtta mig ute och bara fÄr vara jag. Det ligger nÄgonting nÀrmast meditativt över att kunna njuta till 100% av vad man har runtomkring sig just nu. Jag faller ofta offer för mina tankar i vardagen dÀr sÄ mycket handlar om prestation och perfektion, men hÀr Àr jag bara jag. HÀr Àr tankarna stilla och sjÀlen helt i balans, och trots allt Àr jag sÄ innerligt tacksam för allt som skett i livet som gjort det möjligt för mig att befinna mig just precis hÀr, med just precis de mÀnniskorna runt mig som jag har just nu. Alla sömnlösa ÄngestnÀtter, tdiga mornar, sena kvÀllar och alla psykiska hinder jag mött genom de senaste 3-4 Ären var vÀrda att gÄ igenom 100 gÄnger om för att hamna just precis hÀr. Tack, livet. 
 
 
 
 

Did u know

Goddagens pÄ er!
Hela den hĂ€r veckan har varit nĂ„got kaosartad, varför jag inte kunnat uppdatera er sĂ€rskilt vĂ€l. Sorry 'bout that! MĂ„ndagen och gĂ„rdagen spenderade jag brottandes med jobb och gym och samma visa gĂ€ller ju faktiskt Ă€ven idag. Idag Ă€r egentligen vilodag frĂ„n gymmet men jag pallrade mig upp imorse för att köra ett lĂ€ttare cardio-pass för att kunna starta arbetsdagen med lite endorfiner och nöjdhetskĂ€nsla. 
 
Endorfinerna och tillfredsstĂ€llelsen blev dock kortvariga efter att jag kom ut till bilen och uppmĂ€rksammade en pyspunktering AV RANG pĂ„ vĂ€nster bakdĂ€ck. BiljĂ€keln hade varnat mig om förĂ€ndring i dĂ€cktrycket pĂ„ g till gymmet imorse, men det var dĂ„ ingen dĂ„lig punka för dĂ€cket var TOTALT platt efter att jag var klar dĂ€r. Rasslade runt nĂ€stintill körandes pĂ„ fĂ€lgen till nĂ€rmaste mack och fyllde pĂ„ alla 4 dĂ€ck (dĂ€cktrycket i trasiga dĂ€cket var 0.0 bar HAHA) och i panik spenderade jag dĂ€refter halva morgonen med att ringa/Ă„ka runt till olika dĂ€ckfirmor för att fĂ„ det lagat innan hemgĂ„ng idag. Som tur Ă€r hittade jag en snĂ€ll gubbe pĂ„ en liten firma som kunde trycka in en lagning av lilla Hugo bland alla dĂ€ckbyten som Ă€ger rum nu. Puh! Imorgon ska han fĂ„ pĂ„ sig sommarskorna ocksĂ„. 
 
 
 
Hampus sköter sig fortsatt finfint nere i Holland iallafall. Jag har haft sÄ oyroligt fullt upp med annat att jag inte gjort nÄgra större efterforskningar, men av bilder och meddelanden frÄm My att döma sÄ mÄr han som en kung - precis som han förtjÀnar. Fina killen.. Det gör lite ont att sÀga men jag Àr sÄ nöjd med att han Àr dÀr och fÄr den uppmÀrksamhet och ridning/trÀning som han förtjÀnar. Det kÀnns faktiskt skönt att kunna trÀna innan jobbet och sedan kunna Äka HEM och fÄ saker gjorda i FLERA TIMMAR inan jag ska sova. Konstigt men skönt.


Unreal

IgĂ„r hade jag tĂ€nkt sĂ€tta mig ner pĂ„ kvĂ€llen efter att Gustaf Ă„kt till jobbet för att skriva nĂ„gra rader till er. Men sĂ„ fick jag reda pĂ„ att Tim Bergling hittats död. Hela kvĂ€llen igĂ„r och stundvis under dagen idag har jag drabbats av en orimligt stor kĂ€nsla av sorg. Jag kĂ€nde inte honom, men som sĂ„ himla mĂ„nga andra har jag funnit ro, glĂ€dje, tröst och sĂ„ mycket mer i hans musik. Genom den har han funnits med mig pĂ„ mina första utekvĂ€llar, genom uppbrott med pojkvĂ€nner och under kvĂ€llar jag av olika anledningar aldrig kommer att glömma. Han gav mig och min bror en theme song, var med mig i mitt headset konstant nĂ€r jag flyttade hemifrĂ„n och kĂ€nde mig totalt vilsen och ensam, gick pĂ„ repeat nĂ€r jag först köpt mitt hus förra sommaren och precis flyttat in. Jag - och alla vi andra - kommer aldrig att kunna tacka honom nog för alla minnen vi skapat till hans musik. För alla gĂ„nger han satt toner till saker vi kĂ€nner. 

IkvĂ€ll - liksom igĂ„r kvĂ€ll och mĂ„nga kvĂ€llar framöver - kommer hans musik med all sĂ€kerhet att eka över hela vĂ€rlden. Jag hoppas att han ser det och ser hur uppskattad han var av sĂ„ mĂ„nga mĂ€nniskor. Jag Ă€r verkligen sĂ„, sĂ„ bedrövad över att en sĂ„ ung mĂ€nniska var en sĂ„ trasig sjĂ€l. Ni som har sett hans dokumentĂ€r förstĂ„r nog. Vila i frid, allas vĂ„r Tim Avicii Bergling. Fy fan. 
 
  (null)