Surprise surprise

Imorgon är det fredag hörrni, och vad passar då bättre än lite fredags-special? Det är nämligen som såhär att på fredag anländer ingen mindre än Humlan uppe i Dalarna! 
 
Humlan är - för er som missat det- min andra häst som jag köpte i vintras då hon var fruktansvärt vanvårdad och undernärd. Sedan dess har hon först varit Dalarna och vänt på ren rehab då hon bara åt och sov och sedan i april-maj har min bästis Johanna haft henne och förvaltat och ridit igång henne på ett jättefint vis. Hon har nu fått flytta hem lite i förtid då jag just nu velar enormt mycket kring hur jag ska göra med kusarna. Ena stunden vill jag sälja Hampus och nästa inte. Har fått flera bra bud på honom men jag vet liksom inte alls. Han betyder så himla mycket för mig den där lilla rödingen, och jag vet att han kan bli hur bra som helst. Samma med Humlan - sälja eller behålla??
Nu när jag blev av med jobbet och allt så velar jag ännu mer och har vänt och vridit på situationen så sjukt många gånger att jag inte vet varken ut eller in. Av den anledningen är det i dagsläget 300% omöjligt att erbjuda Johanna schyssta villkor med långsiktig planering, och av den anledningen är Humlis nu hemma tills jag velat klart och är redo för en final decision. 
 
I vilket fall som helst så har Johanna satt igång henne superbra och jag ser väldigt mycket fram emot att få sitta upp på denna bruna lilla diamant. Tack världens bästa Johannis för all tid, energi och kärlek du lagt ner på denna fina individ ❤❤
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: J

Skulle hon bli till salu finns det ett intresse här i alla fall! :)

2017-09-16 @ 08:28:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0