Surprise surprise

Imorgon Àr det fredag hörrni, och vad passar dÄ bÀttre Àn lite fredags-special? Det Àr nÀmligen som sÄhÀr att pÄ fredag anlÀnder ingen mindre Àn Humlan uppe i Dalarna! 
 
Humlan Àr - för er som missat det- min andra hÀst som jag köpte i vintras dÄ hon var fruktansvÀrt vanvÄrdad och undernÀrd. Sedan dess har hon först varit Dalarna och vÀnt pÄ ren rehab dÄ hon bara Ät och sov och sedan i april-maj har min bÀstis Johanna haft henne och förvaltat och ridit igÄng henne pÄ ett jÀttefint vis. Hon har nu fÄtt flytta hem lite i förtid dÄ jag just nu velar enormt mycket kring hur jag ska göra med kusarna. Ena stunden vill jag sÀlja Hampus och nÀsta inte. Har fÄtt flera bra bud pÄ honom men jag vet liksom inte alls. Han betyder sÄ himla mycket för mig den dÀr lilla rödingen, och jag vet att han kan bli hur bra som helst. Samma med Humlan - sÀlja eller behÄlla??
Nu nÀr jag blev av med jobbet och allt sÄ velar jag Ànnu mer och har vÀnt och vridit pÄ situationen sÄ sjukt mÄnga gÄnger att jag inte vet varken ut eller in. Av den anledningen Àr det i dagslÀget 300% omöjligt att erbjuda Johanna schyssta villkor med lÄngsiktig planering, och av den anledningen Àr Humlis nu hemma tills jag velat klart och Àr redo för en final decision. 
 
I vilket fall som helst sĂ„ har Johanna satt igĂ„ng henne superbra och jag ser vĂ€ldigt mycket fram emot att fĂ„ sitta upp pĂ„ denna bruna lilla diamant. Tack vĂ€rldens bĂ€sta Johannis för all tid, energi och kĂ€rlek du lagt ner pĂ„ denna fina individ ❀❀
 
 
 
 
J:

Skulle hon bli till salu finns det ett intresse hÀr i alla fall! :)

Kommentera inlÀgget hÀr: