Sunyay

Godmorgon!
Tog en lÄÄÄng sovmorgon Ànda till nu nÀr klockan slagit 9 idag. Vet inte nÀr jag sov sÄ lÀnge senast. Vaknar pigg och utvilad denna soliga söndag!
Mycket enkla planer för dagen idag! BÄda hÀstarna ska joggas pÄ ett eller annat sÀtt och jag ska gymma. Hampus fÄr helvila i 3-4 dagar efter idag för att komma ikapp livet lite och fullt fokus kommer ligga pÄ Humlus i början pÄ nÀsta vecka. Henne ska jag sÄklart mest kÀnna och klÀmma pÄ. Förmodligen tömkör jag nog idag och nÄgon/nÄgra dagar framöver dock. Hon Àr vÀldigt tom och omusklad bakom bogbladen/runt manken vilket gör det vÀldigt svÄrt att lÀgga sadeln bra iom att det liksom blir ett hÄl bakom bogbladen,och pga det sÄ trycker vulstren pÄ bladen trots att min sadel Àr en mÀstare pÄ att flexa och byggd för att ta stora bogar. NÄvÀl. Tömkörning över cavaletti Àr perfekt för att fÄ dem att jobba med de musklerna men jag vill ju sÄÄÄ gÀrna sitta pÄ den ryggen... Vi fÄr se, men kan man inte lÀgga pÄ sadeln bra sÄ kan man inte, och dÄ fÄr jag vackert tömköra, haha. Nyttigt för mig ocksÄ iof. 
 
Vad jag kunde kĂ€nna igĂ„r nĂ€r vi var ute och skrittade samt sist jag red Ă€r hon ocksĂ„ tyngre i handen Ă€n vad jag föredrar, sĂ„ tĂ€nker mig att det framöver blir en mĂ€ngd pass med en sisĂ„dĂ€r 300-400 övergĂ„ngar för att fĂ„ henne att lĂ€tta av och lĂ€gga vikten pĂ„ sina bakben. Mycket trĂ€ning pĂ„ att ta sĂ€tet och benen istĂ€llet för handen framöver. Älskar’t! Massor att jobba vidare med. Hörs finisar.  
 
 
 
 
Sanna:

Hej! Jag har en hÀst med hopplöst sadellÀge. Han Àr insjunken bakom bogbladen och nedanför manken och jag har haft sÀkert 10 sadlar som jag fÄtt byta pÄ honom. BÄde Butet, Prestige,osv men sen tog vi hem Lars Sundin som provade ut en Morris and Nolan med reglerbar bom och den ligger toppen. Ingen padd behövs, och den ligger still och i balans. Bara ett tips om du inte hittar nÄgon annat :)

Svar: Tack sÄ mycket för tipset! Ska kolla upp det! Vet du vad modellen pÄ din heter?
Danai Doverholt

Kommentera inlÀgget hÀr: