Så var det morgon igen

Fredagsmorgon! 
Idag händer det i vanlig ordning grejer hörrni. Idag ska jag först och främst inhandla ännu lite mer material till pågående byggprojekt innan det kan fortsätta. Går åt sjuka mängder virke osv alltså, fattar inte. Anyhow. Sjukt roligt att lära mig en massa grejer! Är ju typ rädd för maskiner, på riktigt alltså. Hjullastare och sådana där stora grävmaskiner och dylit tycker jag är sjukt obehagliga och likadant med alla kapar och sågar och hyvlar osv som finns. Men nu kapar jag och sågar och har mig utan bekymmer! Mycket nöjd med min personliga utveckling, haha 😎
 
Så; först ska jag hämta byggmaterial, sedan iväg och handla lite grejer inför Humlans ankomst. Trista grejer som hinkar och sånt. Men jaja. Det ska bli så himla spännande att träffa henne igen.
Ska såklart trimma Hampus inför imorgon också och tänkte faktiskt ställa fram ett litet hinder att trimma över. Typ något på 70cm med galoppbom före och efter. Enkelt. Och så ska han duschas, badas, fixas, putsas och donas inför morgondagen såklart. Tror inte något kan fatta hur uppspelt jag är över detta, haha! 
 
1,5 år sen denna bild togs. Kolla hur liten han var på alla plan! Supertunn och jättegänglig. Lille gubben.
 
Nu ska jag kliva upp och sätta fart på dagen. Ciao. 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!

Är Humlan din häst? Johannas? Hänger inte med..

Svar: Hon är min! ☺️ Johanna har ridit henne under sommaren.
Danai Doverholt

2017-09-15 @ 16:00:29
Postat av: Johanna

Vad är det du ska bygga? :) Trädäck?

Svar: Ni får se snart! Blir förhoppningsvis klar efter tävlingen idag 😄
Danai Doverholt

2017-09-16 @ 06:05:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0