Resultatrapportering

Godafton pÄ er! 
Konstigt hur jag lyckas fördriva varenda dag med full upp frÄn start till mÄl. Jag mÄste lÀgga ner mer energi pÄ tanken om att gifta mig rikt och bli hemmfru, för jag kan som jag nÀmnt förut inte första hur livet ska gÄ ihop nÀr jag har ett jobb 9h/dag sen, haha! 
 
Hampus fick en lÄng skritt- och joggtur i skogen idag iallafall. Han var som smör att rida idag med. Flyttade sig för snkÀnkeln utan minsta mostÄnd Ät bÀgge hÄll och sÄdÀr loss och genomslÀpplig och hÀrligt mjuk i hela kroppen. Underbart. Nu fÄr han nÄgra dagars mycket vÀlförtjÀnt vila och fullt fokus lÀggs pÄ Humlan.
 
Ja, lilla, lilla Humlan. Hur jag Ă€n vred och vĂ€nde med diverse olika paddar sĂ„ finns det i dagslĂ€get nog inte en sadel i vĂ€rlden som ligger riktigt bra pĂ„ henne. Provade 3 st olika sadlar idag som alla Ă€r riktigt bra och ligger bra pĂ„ de flesta hĂ€star annars, men det kĂ€ndes helt otĂ€nkbart att sitta upp i nĂ„gon av dem oavsett paddar etc. Ska ringa ut nĂ„gon kunnig pronto för att se vad det finns för alternativ. Fram tills dess tömkörs hon iallfall, med debut idag. Det var en vĂ€ldigt vinglig, pigg och lite stressad tjej vi fick se. Emma som Ă€ger stallet jag stĂ„r i fick ta tömmarna eftersom hon Ă€r betydligt mer kunnig Ă€n mig, och efter en stunds tragglande sĂ„ spĂ€nde hon av ganska fint min lilla Humla. Hon Ă€r istadig, spĂ€nd och krullar gĂ€rna ihop överlinjen och bĂ€r upp sig med sin fantastiska underhals istĂ€llet för att vĂ€lva sig i dagslĂ€get. Ännu svĂ„rare för henne Ă€r det sĂ„klart i tömkörningen dĂ€r hon mĂ„ste hitta balansen sjĂ€lv, och jag kĂ€nde inte riktigt igen henne frĂ„n nĂ€r jag satt pĂ„ henne sist. SĂ€kert som sagt pga att hon mĂ„ste balansera sig sjĂ€lv utan en ryttare som rĂ€tar upp henne konstant.
 
Fokus kommer att ligga VÄLDIGT mycket pĂ„ att fĂ„ in bakbenen och lĂ€nga överlinjen samt elasticera hennes muskler rent generallt dĂ„ de just nu Ă€r korta och stumma. Noga med stretching efter varje pass osv. Det kommer bli superbra med en massa tid. Hon Ă€r en fruktansvĂ€rt go hĂ€st iallafall, tror mycket pĂ„ henne. NĂ„gon tĂ€vling tror jag dock inte att det blir för oss förrĂ€n pĂ„ andra sidan Ă„rsskiftet. Men vi fĂ„r se hur snabbt hon tar sig, hittills har hon ju visat prov pĂ„ att utvecklas fort. GullehĂ€sten! 
 
 
För övrigt sÄ har jag storstÀdat hela huset idag, plockat undan varenda pryl i hela hemmet och fÄtt lite ordning. fick nÄgot ryck. Skönt! Skippar gymmet och tar en mys-söndag med missarna nu. Imorgon Àr det minst sagt full rulle igen sÄ en lugn kvÀll sitter inte fel. Adios!
Linnea:

förstÄr att varken du eller johanna hade svarat pÄ frÄgan om det hÀnt nÄgot mellan er eftersom du redan tagit tillbaka humla, hÀsten som johanna Àlskar helt grÀnslöst verkar det som. och med tanke pÄ att hon krivit som hon skrivit pÄ sin blogg, tex. att hon kollat tÀvlingar redan nu i sep., och nu skriver du att tÀvlingar Àr lÄngt borta med tanke pÄ att hon Àr spÀnd och inte gÄr riktigt korrekt samt Àr hÄrd i musklerna...
tror du inte johanna tar illa vid sig av att du skriver sÄ som du gör efter det hon skrivit?

hoppas inte kommentaren misstolkas alldeles tokigt, Àr inte menat pÄ ett negativt sÀtt men vet inte hur jag ska formulera mig för att fÄ fram det jag vill utan att det kanske lÄter negativt och nedlÄtande?

Svar: Jag har skrivit ut varför Humlan Ă€r hemma, och det beror inte pĂ„ min och Johannas relation. Det Ă€r absolut ingen hemlighet och beror till 100% pĂ„ mig. Det Ă€r vĂ€l helt enkelt olika hur vi kĂ€nner nĂ€r det kommer till tĂ€vling osv. Menar absolut inte att Johanna gjort ett dĂ„ligt jobb utan att det Ă€r vĂ€ldigt vĂ€ldigt lĂ„ngt kvar och det vet Johanna ocksĂ„! Jag personligen vĂ€ntar hellre lĂ€ngre med tĂ€vling iom att jag inte kĂ€nner Humlan alls och Ă€n sĂ„ lĂ€nge inte ens har en passande sadel och tycker att hon Ă€r obalanserad osv. Jag har 100% tilltro till Johanna och ville hon tĂ€vla henne sĂ„ var det absolut fritt fram. Det Ă€r vĂ€l olika hur vi kĂ€nner helt enkelt. Hon har ju ridit Humlis bra mycket mer Ă€n mig och kĂ€nner sig förmodligen mycket mer hemma med henne Ă€n vad jag gör, dĂ€rav vĂ€ntar jag hellre :) Det Ă€r absolut inte meningen att framstĂ€lla Johanna i dĂ„lig dager, vi bĂ„da vet att Humlan kommit lĂ„ngt men att det Ă€r vĂ€ldigt lĂ„ngt kvar 😄

Ang. att hon Àr hÄrd i musklerna kan det lika gÀrna vara nÄgot som sitter i sen resan, vad vet jag. Jag vill bara lösa det.
Danai Doverholt

Kommentera inlÀgget hÀr: