Plugg pluggilugg

Hua, vad länge sedan det var jag skrev en sådan rubrik! Känner verkligen att jag är ur gängorna pluggmässigt.. Efter att stallet var avklarat idag har jag haft en heldag med pappersarbete och plugg. Har valt att lägga upp det som så att jag tar en dag för vardera grej, för det blir så rörigt i mitt lilla huvud om jag ska ha 3-4 ämnen/olika arbeten att utföra på samma dag. Det är ju ändå lite grejer som ska samsas om datortiden nu; plugg, jobbsök, högskoleprov och så lite annat. Idag blev därför en HP-dag, med fokus på matte. Brukar naila 2.0 på den verbala delen men matten är jag så sinnessjukt dålig på. Och tycker dessutom att det är tråkigt och alldeles för knappt med tid när man väl sitter i tentasalen. Därav har hela dagen gått åt till att nörda basic algebra (GÄÄÄÄSP). Det går sjukt bra ända tills jag lägger till tidspressen som ju är det största hindret. Då går det åt skogen, haha. Har idag gjort två stycken mattedelar på tid och räknat ut att jag då skulle hamna runt 1,6 av de 2,0 möjliga poängen på högskoleprovet. Det är visserligen bra, men inte riktigt bra nog... Blä. Skulle gärna hamna på 1,7. Sliter vidare.
 
 
Imorgon ska jag iallafall jobba på ICA mellan 07.30-14 och sedan direkt ut till stallet där min elev Alli ska få prova rida Hampus för skojs skull och så att hon får känna hur det ska kännas att bromsa med säte och ben osv. Det blir kul! Därefter väntar gym och jobbsökarkväll. Fun, fun, fun ;) 
 
På tal om gym ska jag bege mig till gymmet nu. Gillar att vara där lite konstiga tider när ingen annan är där, haha. Tänkte mosa bröst ikväll (låter ju mäktigt men jag orkar ju typ 2kg på alla övningar/muskelgrupper utom ben HAHA), det kan de här små persikorna behöva - ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0