Plugg pluggilugg

Hua, vad lĂ€nge sedan det var jag skrev en sĂ„dan rubrik! KĂ€nner verkligen att jag Ă€r ur gĂ€ngorna pluggmĂ€ssigt.. Efter att stallet var avklarat idag har jag haft en heldag med pappersarbete och plugg. Har valt att lĂ€gga upp det som sĂ„ att jag tar en dag för vardera grej, för det blir sĂ„ rörigt i mitt lilla huvud om jag ska ha 3-4 Ă€mnen/olika arbeten att utföra pĂ„ samma dag. Det Ă€r ju Ă€ndĂ„ lite grejer som ska samsas om datortiden nu; plugg, jobbsök, högskoleprov och sĂ„ lite annat. Idag blev dĂ€rför en HP-dag, med fokus pĂ„ matte. Brukar naila 2.0 pĂ„ den verbala delen men matten Ă€r jag sĂ„ sinnessjukt dĂ„lig pĂ„. Och tycker dessutom att det Ă€r trĂ„kigt och alldeles för knappt med tid nĂ€r man vĂ€l sitter i tentasalen. DĂ€rav har hela dagen gĂ„tt Ă„t till att nörda basic algebra (GÄÄÄÄSP). Det gĂ„r sjukt bra Ă€nda tills jag lĂ€gger till tidspressen som ju Ă€r det största hindret. DĂ„ gĂ„r det Ă„t skogen, haha. Har idag gjort tvĂ„ stycken mattedelar pĂ„ tid och rĂ€knat ut att jag dĂ„ skulle hamna runt 1,6 av de 2,0 möjliga poĂ€ngen pĂ„ högskoleprovet. Det Ă€r visserligen bra, men inte riktigt bra nog... BlĂ€. Skulle gĂ€rna hamna pĂ„ 1,7. Sliter vidare.
 
 
Imorgon ska jag iallafall jobba pÄ ICA mellan 07.30-14 och sedan direkt ut till stallet dÀr min elev Alli ska fÄ prova rida Hampus för skojs skull och sÄ att hon fÄr kÀnna hur det ska kÀnnas att bromsa med sÀte och ben osv. Det blir kul! DÀrefter vÀntar gym och jobbsökarkvÀll. Fun, fun, fun ;) 
 
PÄ tal om gym ska jag bege mig till gymmet nu. Gillar att vara dÀr lite konstiga tider nÀr ingen annan Àr dÀr, haha. TÀnkte mosa bröst ikvÀll (lÄter ju mÀktigt men jag orkar ju typ 2kg pÄ alla övningar/muskelgrupper utom ben HAHA), det kan de hÀr smÄ persikorna behöva - ciao!
Kommentera inlÀgget hÀr: