Monday delux

Goooodmorgon måndag!! 
Ännu en dag med fullt upp och denna måndag ska jag dessutom genomföra med träningsvärken från helvetet. Köttade på som sjutton på gymmet igår 😎 Nöjd som attan med att under min lilla ledighet nu hinna med både häst och gym och motion. Gillar det. Kroppen börjar komma tillbaka efter att ha varit mitt mest degiga någonsin under förra vintern. Ska bara börja äta ordentligt också. Slarvar ju hur mycket som helst med måltider nu när jag är själv. Tur är det väl att jag har min PT som trycker i mig mat några dagar i veckan, haha. 
 
 
Denna dag påbörjades iallafall med en checkup på vårdcentralen för att se så mina hormoner och sådant håller sig i schack alltsedan jag bytt p-piller och nu ska jag plocka ur mitt skrivbord på Alpha CE. Har ju MÄNGDER med material som jag satt ihop själv och sådant som måste sparas så jag blir väl här halva dagen 😂 När jag är klar ska jag iallafall bege mig till Västerås för att käka med världens goaste mormis och därifrån åker jag till Stockholm för att rida "min" gula springare för Haking. Har aldrig ridit för honom förut så det ska bli spännande! Any thoughts på honom??
Det var dessutom några veckor sedan gulis hoppade nu, det brukar kunna bli spännande 😅 Hem igen på kvällen och ladda för benpass runt 22. Hampus får med andra ord vila idag.. Åkte hemifrån 09, satsar på att vara hemma igen 23.30. Snacka om att dra igång veckan med ett turborally. Att spendera ännu en heldag med Hugo är ju dock inte fel. Nuuuu kör viiii 🙌🏻
 
 
 
 
 
 
Anonym:

Va hände mellan dig å Anton???

Anonym:

Va hände mellan dig å Anton???

Anonym:

Va hände mellan dig å Anton???

Anonym:

Va hände mellan dig å Anton???

Anonym:

Va hände mellan dig å Anton???

Svar: Vi flyttade isär :)
Danai Doverholt

Anonym:

Pappa Haking eller Niclas?

Svar: Pappa EG. Grym!
Danai Doverholt

Kommentera inlägget här: