Happy as a clam

Puh. Landade hemma 23.40 igår. Rätt så spot on med min planering med andra ord. Blev inget långt eller supertungt pass på gymmet när jag var lite trött och mosig, men jag genomförde det iallafall. Nöjd. 
 Haking var iallafall SUVERÄN, gillade honom skarpt. Jag är ju otroligt kinkig med tränare men jag tyckte att han var riktigt bra. Han förespråkar en väldigt enkel ridning ned mycket lätt sits. Konkreta, enkla tips som gör skillnad. Gillar't! Gulis var också superduktig, det kommer film. Har fått massor av inspo till övningar att göra med Hampus också, det känns kul! Ska börja redan idag 😉
 
 
 
Idag ska det för övrigt vara grått och blöh-väder hela dagen. Det blev visst höst när september tågade in.. Idag är med andra ord den perfekta dagen att ta tag i plugg för högskoleprovet och lite annat krafs jag måste göra inför min kursstart på torsdag och så 😃 En fixardag. Vaknade 06.45 och har nu skickat in en skoluppgift och ett kursanmälan och tänkte därför sova någon timme till så jag pallar med dagens strapatser utan siesta. 
 
Och på tal om fixa så ska naglar och fransar fixas idag. ÄNTLIGEN. Haft panik över fransarna i en vecka, haha.. Och så ska jag hämta ut mina nya glasögon!! Har längtat som tusan efter dem, ska bli så skönt att kunna ta ur linserna på kvällarna så att ögonen får vila lite. Woop!!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0