Happy as a clam

Puh. Landade hemma 23.40 igÄr. RÀtt sÄ spot on med min planering med andra ord. Blev inget lÄngt eller supertungt pass pÄ gymmet nÀr jag var lite trött och mosig, men jag genomförde det iallafall. Nöjd. 
 Haking var iallafall SUVERÄN, gillade honom skarpt. Jag Ă€r ju otroligt kinkig med trĂ€nare men jag tyckte att han var riktigt bra. Han föresprĂ„kar en vĂ€ldigt enkel ridning ned mycket lĂ€tt sits. Konkreta, enkla tips som gör skillnad. Gillar't! Gulis var ocksĂ„ superduktig, det kommer film. Har fĂ„tt massor av inspo till övningar att göra med Hampus ocksĂ„, det kĂ€nns kul! Ska börja redan idag 😉
 
 
 
Idag ska det för övrigt vara grĂ„tt och blöh-vĂ€der hela dagen. Det blev visst höst nĂ€r september tĂ„gade in.. Idag Ă€r med andra ord den perfekta dagen att ta tag i plugg för högskoleprovet och lite annat krafs jag mĂ„ste göra inför min kursstart pĂ„ torsdag och sĂ„ 😃 En fixardag. Vaknade 06.45 och har nu skickat in en skoluppgift och ett kursanmĂ€lan och tĂ€nkte dĂ€rför sova nĂ„gon timme till sĂ„ jag pallar med dagens strapatser utan siesta. 
 
Och pĂ„ tal om fixa sĂ„ ska naglar och fransar fixas idag. ÄNTLIGEN. Haft panik över fransarna i en vecka, haha.. Och sĂ„ ska jag hĂ€mta ut mina nya glasögon!! Har lĂ€ngtat som tusan efter dem, ska bli sĂ„ skönt att kunna ta ur linserna pĂ„ kvĂ€llarna sĂ„ att ögonen fĂ„r vila lite. Woop!!! 
Kommentera inlÀgget hÀr: