Hampes hoppning

Jahapp! SĂ„ var Ă€ven denna dag till Ă€nda och jag har precis krupit ner i sĂ€nghalmen. Bygget jag pratade om Ă€r i full gĂ„ng och jag har dessutom gĂ„tt berserk pĂ„ mina schersmin-buskar och kapat ner dem REJÄLT dĂ„ de hade urartat fullstĂ€ndigt storleksmĂ€ssigt 😂 Blir nog inga sĂ„dana dĂ€r hĂ€rligt doftande jasminblommor nĂ€sta Ă„r, men det fĂ„r jag ta, för ack sĂ„ övervuxna de var! 
 
Hampus har idag genomfört sitt första riktiga hoppas sedan innan sommaren. Vi har ju skuttat lite men idag stod bana pĂ„ schemat. Det gick hyfsat bra tycker jag. Inget utomordentligt. Han blir lite dragig mot hinder, frĂ€mst pga att jag envisas med att rida honom i lite undertempo tror jag. FĂ„r ju hjĂ€rnblödning pĂ„ mig sjĂ€lv, hur jĂ€vla svĂ„rt ska det vara att galoppera liksom. Avslutade ganska bra iallafall. FĂ„r ju ha en hel hög med överseende nu nĂ€r det var sĂ„ lĂ€nge sedan han fick hoppa pĂ„ riktigt. Det finns MYCKET hopp i den kusen alltsĂ„. Han kommer aldrig att bli sĂ€rskilt rapp och kvick i sina rörelser, men ack vad storhoppande han Ă€r. Mer tryck i den dĂ€r galoppen sĂ„ đŸ™ŒđŸ» Är taggad till TUSEN inför lördag!!! 
 
 
Och med det mina vĂ€nner sĂ€ger jag godnatt, efter att ha spenderat kvĂ€llen med min underbara mor. Vad underbart det Ă€r att ha en mamma som Ă€ven Ă€r ens frĂ€msta förebild. Älskar henne mest av allt. 
 
Vi hörs imorgon gullisar, nattinatt ❀
Kommentera inlÀgget hÀr: