Hampes hoppning

Jahapp! Så var även denna dag till ända och jag har precis krupit ner i sänghalmen. Bygget jag pratade om är i full gång och jag har dessutom gått berserk på mina schersmin-buskar och kapat ner dem REJÄLT då de hade urartat fullständigt storleksmässigt 😂 Blir nog inga sådana där härligt doftande jasminblommor nästa år, men det får jag ta, för ack så övervuxna de var! 
 
Hampus har idag genomfört sitt första riktiga hoppas sedan innan sommaren. Vi har ju skuttat lite men idag stod bana på schemat. Det gick hyfsat bra tycker jag. Inget utomordentligt. Han blir lite dragig mot hinder, främst pga att jag envisas med att rida honom i lite undertempo tror jag. Får ju hjärnblödning på mig själv, hur jävla svårt ska det vara att galoppera liksom. Avslutade ganska bra iallafall. Får ju ha en hel hög med överseende nu när det var så länge sedan han fick hoppa på riktigt. Det finns MYCKET hopp i den kusen alltså. Han kommer aldrig att bli särskilt rapp och kvick i sina rörelser, men ack vad storhoppande han är. Mer tryck i den där galoppen så 🙌🏻 Är taggad till TUSEN inför lördag!!! 
 
 
Och med det mina vänner säger jag godnatt, efter att ha spenderat kvällen med min underbara mor. Vad underbart det är att ha en mamma som även är ens främsta förebild. Älskar henne mest av allt. 
 
Vi hörs imorgon gullisar, nattinatt ❤

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0