Fullspäckat

Phew! 
Landade precis i soffan efter att som vanligt ha varit borta mer eller mindre hela dagen. Skönt! Haft en riktigt bra dag, men fick ändra lite på dagordningen under tidens gång. Gymmet fick exempelvis bytas ut mot upptag av vattenskoternm vilket mer eller mindre kunde liknas vid ett gympass vill jag lova. Nu är det med andra ord slutlekt för iår - åtminstone tills snön kommer och jag får börja rasta röda faran igen!!!!! LÄNGTARRRR.
 
 
I övrigt har dagen varit toppen. Hampus fick en stark 9/10 på dagens pass som bestod av galoppbommar på rakt spår. Hade två set med galoppbommar i varsin ände på ena långsidan och övade på att kunna rulla över i samma takt, rytm och tempo över bägge set trots att jag stod i lätt sits. Ökade sedan galoppen på andra långsidan och minskade igen på rakt spår med hjälp av endast knäna - dvs ingen hand och inget säte ner i sadeln. Han gjorde det strålande! Inte helt i balans när man ska minska galoppen ännu utan då blir han lite dragig och instabil, men ack så duktig han är ändå. Och superfin på bommarna, inga tendenser till giraffhals och dragkamp. Mitt mål är att kunna rida med sytrådar ist för tyglar, så ska det kännas. ska iprinciå kunan ha långa tyglar och hästen ska gå kvar. Där var han idag, svarade suveränt bra för hjälperna. Imorgon väntar banhoppning för lilleman! 
 
Bild från ett annat ridpass. Hans galopp börjar bli magic!
 
I övrigt har jag varit iväg och handlat virke för X pengar. Det ska byggas lite hemma innan vintern. Vad det blir får ni se så småningom. Ska minsann visa prov på min händighet nu, haha. Men först: idol och måndagsmys! Pusshaaaaj hjärtisar

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!
Du är så sjukt duktig Danai!

Men till min fråga, när ska du ut med pållen på tävlingsbanan? 😎

Svar: Tack!! 😍
Svaret på din fråga är: SNAAAART!! Har ett inlägg på g ang. detta imorgon 😉
Danai Doverholt

2017-09-11 @ 20:33:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0