Film pÄ Heli

HÀr kommer filmen pÄ Heli frÄn i mÄndags! Var lite stressad att fÄ upp den sÄ det blev ingen voiceover pÄ den dÄ jag verkligen inte har tid att sÀtta mig ner och göra nÄgot sÄdant fokuserat. 
 
Heli Àr iallafall vÀldigt bussig och rolig att rida. En ponny i storhÀstformat pÄ alla sÀtt. Det kluriga med honom Àr att man aldrig fÄr bromsa med bara handen för dÄ drar han jÀrnet och man har inte en susning av en chans att bromsa, haha. Vanligtvis anvÀnder jag sÀte, knÀn och sist handen för att fÄ ner honom i tempo. Det var lite av min struggle i mÄndags nÀr vi red i sÄ mycket lÀtt sits - vanligtvis anvÀnder jag som sagt sÀtet otroligt mycket som hjÀlp för att fÄ tillbaka hÀsten jag sitter pÄ, men det var ju svÄrt i trepunktssits. Fick istÀllet anvÀnda överbenen och klÀmma med knÀna mer Àn vad jag brukar göra för att kunna vara nÄgot sÄ nÀr lÀtt i handen i tempovÀxlingar och avsaktningar. 
 
Heli skötte sig iallafall utmĂ€rkt. Han har ju aldrig gjort nĂ„got liknande med sĂ„ mĂ„nga olika moment pĂ„ samma trĂ€ning, men han gjorde allting galant. För mig gĂ€ller det nu att kunna sitta upp Ă€ven i lĂ€tt sits för sĂ„ fort jag faller minsta lilla framĂ„t sĂ„ blir det kaos och rivningar direkt, haha 😅 Enjoy! (Och skĂ€ll pĂ„ hans matte som filmar med teletuten Ă„t fel hĂ„ll ;))
 
 
 
 
 
Kommentera inlÀgget hÀr: