Calm down

Godmorgon gÀnget! 
Nöjd med att komma upp i vettig tid Àven idag. GÄrdagen flöt pÄ smidigt som attan och nu Àr hela lÀgenheten 100% tömd och invÀntar flyttstÀdning  början pÄ nÀsta vecka. Ska ner och inspektera flyttstÀdningen efterÄt bara, men annars har jag nu satt min fot dÀr inne för sista gÄngen. JÀttemÀrklig kÀnsla. Jag hatar ju avslut, och det hÀr om nÄgot kÀnns som ett tungt sÄdant, haha. SÄ mycket tid, energi och pengar som jag lagt ner pÄ den lÀgenheten har jag aldrig lagt ner pÄ nÄgonting annat. 
 
Anyhow. Ska upp och köra ett sedvanligt minitrĂ€ningspass i vardagsrummet nu innan frukost ska intagas och sedan beger jag mig till stallet. Utöver det har jag inga som helst planer idag faktiskt. Lugnt och skönt en söndag som denna. Har nĂ„gra utbildningar och nĂ„gra oannonserade jobb jag ska kolla pĂ„ litegrann, och sĂ„ tĂ€nkte jag försöka övertala mig sjĂ€lv att plugga lite matte inför hp. Passar ju bra en dag som denna nĂ€r man Ă€ndĂ„ inte vill vara utomhus 🙄 Ciao peeps!
 
Bild frĂ„n gĂ„rdagens krĂ€ftskiva som jag hann med att attenda en stund! Var lite krasslig i feber pĂ„ kvĂ€llen men Linn övertalade mig att Ă€ndĂ„ vara med pĂ„ lekar etc. Det Ă€r jag glad att jag gjorde, jĂ€klar vad roligt vi hade 😍
 
 
 
 
Kommentera inlÀgget hÀr: