Calm down

Godmorgon gänget! 
Nöjd med att komma upp i vettig tid även idag. Gårdagen flöt på smidigt som attan och nu är hela lägenheten 100% tömd och inväntar flyttstädning  början på nästa vecka. Ska ner och inspektera flyttstädningen efteråt bara, men annars har jag nu satt min fot där inne för sista gången. Jättemärklig känsla. Jag hatar ju avslut, och det här om något känns som ett tungt sådant, haha. Så mycket tid, energi och pengar som jag lagt ner på den lägenheten har jag aldrig lagt ner på någonting annat. 
 
Anyhow. Ska upp och köra ett sedvanligt miniträningspass i vardagsrummet nu innan frukost ska intagas och sedan beger jag mig till stallet. Utöver det har jag inga som helst planer idag faktiskt. Lugnt och skönt en söndag som denna. Har några utbildningar och några oannonserade jobb jag ska kolla på litegrann, och så tänkte jag försöka övertala mig själv att plugga lite matte inför hp. Passar ju bra en dag som denna när man ändå inte vill vara utomhus 🙄 Ciao peeps!
 
Bild från gårdagens kräftskiva som jag hann med att attenda en stund! Var lite krasslig i feber på kvällen men Linn övertalade mig att ändå vara med på lekar etc. Det är jag glad att jag gjorde, jäklar vad roligt vi hade 😍
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0