Tävlingsplaner

Nu har jag gjort lite tävlingsplaner för HampeStampe. Såhär ser det ut!
 
14/10 - Falu RS: regional 1,10
 
29/10 - Högbo RK: regional 1,10 & 1,20
 
11-12/11 - Högbo RK: regional 115 & ev. nationell 1,20 (beroende på känslan i 115, byter annars till 1,10)
 
+ eventuellt 19/11 - Heby RF. Beror lite på om jag vill gå in i en till 1,10 eller 1,20 beroende på tidigare resultat. 
 
Jag hör ramaskriet hela vägen hit. "1,20?!??! VARFÖR 1,20?!?!?". Hahaha. Äh, vad är det värsta som kan hända? Att jag får utgå pga att det känns skit? Eller att vi får typ 4 rivningar pga att han är orutinerad? Fine med mig. Svårare och mer allvarligt än så är det ju faktiskt inte. Det är liksom ingen big deal för mig vad som står i TDB, och jag vill testa honom på den nivån som är "i fas" för hans ålder för att se hur lång väg vi har kvar, vad som är bra och vad som är dåligt. Är sjukt taggad på att se hur han sköter sig! Det blir en lite smått intensiv höst för honom med andra ord, men jag tror stenhårt på dessa intensivare perioder kombinerat med ordentlig vila. Det ska bli skitkul! Mer motiverad än vad jag varit på länge! 
 
 
Anonym:

Att det kan se negativt ut i TDB eller på pappret är väl ett mindre bekymmer, en eventuell dålig erfarenhet för honom om han inte är redo är väl mer rimligt att ha i åtanke i så fall.

Svar: Det är 100% korrekt, ja 😃👏🏻
Danai Doverholt

Emma:

HEJA ER!! Ska bli kul att se hur han kommer gå i 120n, med tanke på raketutvecklingen vi sett de senaste månaderna. =) Gogogo

Kommentera inlägget här: