Surprise surprise

Det var till min stora glĂ€dje tvĂ„ bett jag hade bestĂ€llt frĂ„n Bombers förra veckan, haha 🙈 Jag trodde att de skulle vara ganska lika, men det var de inte vilket kommer göra provridningarna med dem Ă€nnu mer spĂ€nnande. Hoppas verkligen att Hampe ska trivas pĂ„ dem, och att Humlis sĂ„ smĂ„ningom ska ha lĂ€ttat av tillrĂ€ckligt i handen för att ocksĂ„ kunna gĂ„ pĂ„ dem. Det blir spĂ€nnande!
 
Jag trodde att de skulle vara lite liknande i material och tjocklek men de var verkligen helt olika. Kul! De ser iallafall vÀldigt bekvÀma ut bÄda tvÄ. Om jag var hÀst sÄ skulle jag vilja ha ett sÄdant hÀr, haha!
 
 
 
 
 
 

HĂ€stfritt

Godmorgon! 
Vaknar till rejÀlt med frost ute och rekord i minusgrader för sÀsongen. Mys! Skulle ha varit uppe vid 6 men glömde tydligen stÀlla larmet, haha.. 
 
HÀstfri dag har jag iallafall idag och istÀllet ska jag supporta Anton som förhoppningsvis ska sÀtta in mitt takfönster. SpÀnnande! Utöver det vÀntar lite förberedelse av inlÀgg till er, en massa varm choklad och gym. Har slarvat med gymmet över helgen men nu Àr det back to business med ryggpass först ut idag. 
 
Ha en toppenbra tisdag peeps!
 
 
 

Here he is

HÀr Àr filmen frÄn 1,10 frÄn igÄr, till att börja med. AlltsÄ.. Han Àr magisk! Helt sjuka sprÄng i honom verkligen. Fullkomligt Àlskar kÀnslan nÀr man kan driva fram till hindret och sen bara BAM upp i luften. Helt underbar feeling. Jag kan sÀga det hur mÄnga gÄnger som helst: han Àr den bÀsta hÀst jag suttit pÄ utan tvekan.
Lite bebisfel hÀr och var samt att jag Àr sned i bÀckenet igen vilket medför att han fÄr svÄrt att landa i vÀnster galopp, men det ska jag rÀtta till nÀsta vecka hos min massör/kiropraktor. SprÄngkvalitén Àr 10/10 though!