On our way to the weekend

Goooodmorgon adepter! 
Idag Ă€r det torsdag och vi beger oss i stormande fart mot helg! Idag ska bĂ„da hĂ€star ridas och jag ska avverka beeenpaaaaaaaaass❀ pĂ„ gymmet. Det Ă€r egentligen min icke-tunga bendag imorgon men eftersom det inte blev nĂ„got ben-gymmande i mĂ„ndags dĂ„ vi var pĂ„ kliniken med hĂ€starna sĂ„ blir det tungt imorgon istĂ€llet, det ska gudarna veta, haha. Snart kan jag till och med göra knĂ€böj utan att trilla pĂ„ Ă€ndan!
BĂ„da hĂ€star skrittas idag ocksĂ„. Humlan uppsuttet och Hampus ska jag jobba lite för hand med fokus pĂ„ att flytta vikten bakĂ„t. Jag Ă€r inte alls rutinerad pĂ„ att jobba hĂ€st vid hand men tror att mycket handlar om sunt förnuft sĂ„ det blir sĂ€kert prima. Ska hinna med lite skoterĂ„kning under kvĂ€llen ocksĂ„ hade jag tĂ€nkt. Begav mig ut pĂ„ en liten tur i mörkret igĂ„r och JISSSEEEEEESSSS vad roligt det var!!!! ÄNTLIGEEEEN liksom.
 
Och pĂ„ tal om adepter förresten; vet ni att min adept Saga nere i Stockholm varit ute och placerat sig i varenda jĂ€kla start under hösten?? SÅÅÅÅ kul och sĂ„ vĂ€l vĂ€rt! För nĂ„got Ă„r sedan vĂ„gade hon knappt galoppera pĂ„ sin ponny och nu rider hon snyggast pĂ„ varenda tĂ€vling och placerar sig dessutom. SĂ„ sĂ„ sĂ„ roligt!! Det Ă€r Sagas mamma Ursula som hjĂ€lpt mig sĂ„ mycket med rid-tĂ€nket utan hand osv förresten. Med den mamman Ă€r det kanske inte konstigt att ungen rider bĂ€ttre Ă€n mig, haha.. ;)
 
Slut pÄ meddelande! Have a good one! 
 
 
Anonym:

Kan du inte göra ett inlÀgg om hur du trÀnar vid hand?

Svar: Jag Ă€r ju allt annat Ă€n en expert men absolut kan jag göra det framöver â˜ș Jag ska försöka fĂ„ nĂ„gon som kan fota/filma nĂ„gon dag sĂ„ jag kan förklara lite bĂ€ttre med hjĂ€lp av lite bilder och filmer 🙃
Danai Doverholt

Kommentera inlÀgget hÀr: