Interior shopping

Vilken dag alltså! Vilken jävla PERS att ha matförgiftning, fyFAN. Det gör jag inte gärna om. Efter att ha fastat hela dagen har jag nu chockat magen och blodsockret med amerikanska chocolate chip pancakes. HA, wakey wakey liksom.
 
Senare delen av dagen har jag iallafall mått hyfsat bra och då spenderat tiden med att påbörja den ganska omfattande inredningsshoppingen till lägenheten. Det allra mesta är klart nu. Om det inte är beställt så vet jag iallafall vad jag ska ha och var jag ska köpa det. Det är ju sjukt svårt att innan lägenheten ens är helt färdigställd köpa alla möbler, all belysning och alla detaljer som mattor, kuddar, dekorationer, tavlor och bara bestämma att "den här ska stå där" utan att ha sett det. Galet svårt att sitta och liksom föreställa sig hur man vill att det ska se ut. Men jag tror att det blir bra! Roligt är det, även om jag gärna skulle utöka budgeten med några tiotusen till ;) Det blir en blandning av nya och begagnade saker iallafall, för vem älskar inte fynd ❤
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Linnéa

Jag trodde att lägenheten var ett projekt som skulle säljas? Varför ska den då inredas?

Svar: Den ska säljas! Men att fotografera en lägenhet oinredd är iprincip omöjligt eftersom man inte alls kan visa potentialen i den på samma sätt, och den står inte ut överhuvudtaget bland alla andra hundratals lägenheter i centrala Stockholm. Så den ska inredas för att visas och sedan kommer vi att sälja/behålla möblerna efter hur de passar oss.
Danai Doverholt

2017-05-11 @ 11:32:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0