Helgen

Har haft en så himla fin helg verkligen! Jobbade i Stockholm i fredags, tog emot en hel drös med leveranser och målade lite, och så hann jag träffa min kompis Jessica också som jag faktiskt träffat via bloggen. Mycket vin och fantastiskt sällskap i vanlig ordning 😍. 
 
Igår började jag dagen med att rida en bekants häst och träna två ekipage ute i Vallentuna lite. Ni kanske minns gulingen Helios jag red förut? Nu var det dags igen! Det kändes i mina ben att jag inte ridit på några veckor kan jag säga. Han fick hoppa lite låga hinder med fokus på jämnhet i galoppen. Det är en häst som man inte kan dra i munnen för då drar han bara tillbaka, istället måste man rida honom för sätet och skänkeln. Riktigt häftig liten guling iallafall, som en gul liten explosion att sitta på, haha! 
 
 
Hann hem i tid för att sola lite på em igår innan jag avslutade kvällen hemma medan Anton begav sig ut på krogen med sina vänner.
Hela dagen idag har varit otroligt lugn och spenderats ute i solen (och regnet?!) med Anton, min familj och våra vänner om vartannat. En sådan där perfekt söndag. Uppladdad och redo inför en ny vecka! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0