Future plans

Just nu är jag oerhört frustrerad därför att det känns som om mitt liv stagnerat helt. Jag rider inte, jag pluggar inte och jag tränar inte nämnvärt mycket. Jag liksom bara ÄR och det är verkligen inte min grej. Å andra sidan är jag mitt uppe i livets projekt med lägenheten i Stockholm, men det känns hela tiden som om jag vill att det ska hända något mer
Jag funderar faktiskt mycket på om det är bra eller dåligt att vara så ombytlig och "hungrig" som jag ofta känner att jag är, i större utsträckning än många av mina jämnåriga. Särskilt här uppe i Dalarna. Ser jag mig omkring i Stockholm så är jag ju dock en liten oambitiös latmask jämfört med alla oerhört kompetenta och seriösa ynglingar på g att göra kometkarriärer. Vad lustigt det är, att omgivning och kultur formar människor så otroligt olika på olika ställen. Och ändå är jag ju faktiskt uppvuxen här på landet. 
 
Min plan just nu ser ut som så att jag kommer att plugga lite extrakurser i höst. Sådana där "bra-att-ha-kurser". Det är ändå gratis att studera i Sverige liksom, so känner mest att "varför inte?".  De är inte på distans men jag kommer ändå att läsa dem på distans, precis så som jag skött mina studier i Stockholm tidigare. Jag kommer att jobba kvar på Alpha CE eftersom jag fullkomligt älskar det här jobbet. Och så ska jag verkligen ta mig i kragen och faktiskt plugga till högskoleprovet i höst så att jag kan förbättra mina nuvarande 1,3 (jaja, dont judge me för att jag SUGER på matematik) till 1,6-1,7 och komma in på arkitektutbildningen hösten därefter. Så tänker jag! Folk häromkring tittar på mig som om jag är helt från vettet eftersom jag redan har min ekonomiexamen och arkitektutbildningen kommer sluka 5 år av mitt liv. Men ju fler diplom desto bättre, som man säger ;) 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Har du ingen nytta av din nuvarande utbildning i dagsläget?

Svar: Jo, det har jag absolut! Men jag vill inte jobba helhjärtat inom ekonomisektorn just nu. Jag har nytta av den i min nuvarande position också och självklart även privat, men som sagt så vill jag just nu inte jobba just där.
Danai Doverholt

2017-05-26 @ 17:57:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0