De bara skit allting

Godmorgon från toan, typ. Har fått antingen matförgiftning eller magsjuka för första ggn i mitt liv och blir med andra ord definitivt hemma från jobbet idag. Kul. Därav den fyndiga rubriken också. Haha
 
Jaja. Hampus har för er information fått ett nytt överben precis under sitt gamla på hf. Bägge är ganska stora och sitter på insidan av smalbenet liksom, långt fram. Det förra uppkom bara några veckor sedan och nu har han alltså fått ett till likadant PRECIS under. Lite märkligt. Han var något svullen, varm och ganska öm i benet igår. Ev liiite halt. Så ja, jag lägger väl till det till listan av grejer som vet. ska kolla på fredag. Om jag klarar mig utan toaletten längre än en timme i taget framåt em så åker jag ut dit och kollar till honom och kanske skrittar ut en vända. Blöh. 
 
 
Här ser man dem rätt tydligt. Piff och Puff liksom. Dryga och i vägen hela tiden. Ska kolla med Nino om de eventuellt kan frysa bort (eller vad de nu gör) dem hyfsat snart för de är så himla mkt i vägen. Det löser sig! Nu ska jag krypa ihop i fosterställning igen och tycka synd om mig själv. Hörs! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0