De bara skit allting

Godmorgon frÄn toan, typ. Har fÄtt antingen matförgiftning eller magsjuka för första ggn i mitt liv och blir med andra ord definitivt hemma frÄn jobbet idag. Kul. DÀrav den fyndiga rubriken ocksÄ. Haha
 
Jaja. Hampus har för er information fÄtt ett nytt överben precis under sitt gamla pÄ hf. BÀgge Àr ganska stora och sitter pÄ insidan av smalbenet liksom, lÄngt fram. Det förra uppkom bara nÄgra veckor sedan och nu har han alltsÄ fÄtt ett till likadant PRECIS under. Lite mÀrkligt. Han var nÄgot svullen, varm och ganska öm i benet igÄr. Ev liiite halt. SÄ ja, jag lÀgger vÀl till det till listan av grejer som vet. ska kolla pÄ fredag. Om jag klarar mig utan toaletten lÀngre Àn en timme i taget framÄt em sÄ Äker jag ut dit och kollar till honom och kanske skrittar ut en vÀnda. Blöh. 
 
 
HÀr ser man dem rÀtt tydligt. Piff och Puff liksom. Dryga och i vÀgen hela tiden. Ska kolla med Nino om de eventuellt kan frysa bort (eller vad de nu gör) dem hyfsat snart för de Àr sÄ himla mkt i vÀgen. Det löser sig! Nu ska jag krypa ihop i fosterstÀllning igen och tycka synd om mig sjÀlv. Hörs! 
 
Kommentera inlÀgget hÀr: