Återbesök

Alltså jag.... har helt glömt att tala om för er om Hampus återbesök på kliniken i fredags! Det gick riktigt bra faktiskt, men han har ett återbesök kvar. Förra gången var han mest halt på v.f och i fredags var hältan helt borta där, medan han var något halt på h.f istället. (Suck). Nino avgjorde att den hältan troligtvis beror på hans överben som ju sitter på höger. Han fick därför stötvågsbehandling och ska på nästa återbesök om tre veckor. Med andra ord är väl utomhussäsongen körd, men det är som det är. Viktigast är såklart att jag har en frisk och glad kompis att träna och tävla med. 
 
Hampe får iallafall gå i stor hage nu och slipper stå på box. Det är dock fortfarande bara promenader som gäller, och jag är ute med honom 1 timme om dagen medan Emma som har stallet går en vända med honom morgon och kväll också. Han har fallit ur en hel del under perioden med boxvila, så jag hoppas innerligt att det ska hjälpa att han får få ute med sina kompisar och käka gräs nu. Alla muskler han byggt upp under vintern och våren är det bara att säga tack och farväl till, men förhoppningsvis går det hyfsat fort att få tillbaka dem. Vi har mycket jobb framför oss, men bara han är frisk så är jag nöjd och glad. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Är han halt innan eller efter böjprov? Eller kommer man åt hovleden genom att böja ens?

Svar: Man kommer inte åt hovleden med böjprov utan det är endast vid longering man ser den hältan eftersom den sitter för långt ner för att böjprovet ska kunna visa något. Han är helt ren på böjproven :)
Danai Doverholt

2017-05-28 @ 14:47:12
Postat av: lina - olinao.blogg.se

Glömde fylla i vem jag var, det var slltså jag som skrev förra komentaren!

2017-05-28 @ 14:48:14
Postat av: Jessica

Det är du och jag mot utesäsongen 2018 istället 💪🏼😘

2017-05-28 @ 16:50:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0