Tuesday roll

Goddagens!
 
Vet ni hur nĂ€ra upplösningstillstĂ„nd jag Ă€r nu?? Det Ă€r liksom ONSDAG pch lĂ€genheten ska fotograferas NÄSTA VECKA och alla möbler har inte kommit Ă€n och jag har sĂ„ SJUUUUUKT mycket att göra i helgen sĂ„ jag tror att jag bara lĂ€gger mig ner och sjĂ€lvdör av mental breakdown snart. Jag har i Ă€rlighetens namn inte den blekaste ANING om hur jag ska hinna fĂ„ allting fĂ€rdigt till nĂ€sta vecka, men klart mĂ„ste det iallafall bli. Varför blir det alltid stressigt i slutet?! Haha. 
 
Men ANYWAY. Vanlig jobbdag idag och sen Àr det bara torsdagen kvar innan jag fÄr Äka ner till Stockholm och sÀtta tÀnderna i ihopskruvning av möbler och möblering. SÄ kul, men ack sÄ stressigt... LÀngtar efter att fÄ visa er bilder pÄ hela lÀgenheten nu nÀr helheten Àr pÄ plats. Om rörmokarna hinner med sitt nu i veckan tÀnkte jag ge er en liten rundvandring pÄ film. Vore det nÄgot? :D 
 
 
 
 

Du Àr grym, men du har bara börjat

Detta mÄndag-morgonsinlÀgg skulle jag vilja Àgna till att rekommendera er ALLA att lyssna pÄ Johannes Hansen. Se honom live, lyssna pÄ hans podd, kolla hans filmer och lÀs hans inlÀgg pÄ FB. Han Àr magisk. Jag sÄg honom live för nÄgra veckor sedan och har sedan dess Àgnat mycket tid till att insupa inspiration frÄn hans enkla men enormt kloka ord. Han Àr en inspirationsbringare utan dess like och har ett sÀtt att förklara vad du ska göra för att nÄ dit du vill pÄ ett konkret och direkt sÀtt. Det Àr inte raketforskning att lyckas. Han lÀmnar mig alltid med en kÀnsla av "ja, men det Àr vÀl klart att jag ska göra sÄhÀr" nÀr jag lÀst ett inlÀgg eller lyssnat pÄ en podd. Det Àr sÄ sjÀlvklart nÀr han sÀger det, men sÄ svÄrt att komma dit sjÀlv. Helt klart otroligt sevÀrt/lÀsvÀrt. 
 
I övrigt knallar mÄndagen pÄ i vanlig takt. Hampus ska promeneras/springas lite med och jag ska jobba och lite sÄnt. Ni vet, en vanlig mÄndag. 
 
 

Helgen

Har haft en sĂ„ himla fin helg verkligen! Jobbade i Stockholm i fredags, tog emot en hel drös med leveranser och mĂ„lade lite, och sĂ„ hann jag trĂ€ffa min kompis Jessica ocksĂ„ som jag faktiskt trĂ€ffat via bloggen. Mycket vin och fantastiskt sĂ€llskap i vanlig ordning 😍. 
 
IgÄr började jag dagen med att rida en bekants hÀst och trÀna tvÄ ekipage ute i Vallentuna lite. Ni kanske minns gulingen Helios jag red förut? Nu var det dags igen! Det kÀndes i mina ben att jag inte ridit pÄ nÄgra veckor kan jag sÀga. Han fick hoppa lite lÄga hinder med fokus pÄ jÀmnhet i galoppen. Det Àr en hÀst som man inte kan dra i munnen för dÄ drar han bara tillbaka, istÀllet mÄste man rida honom för sÀtet och skÀnkeln. Riktigt hÀftig liten guling iallafall, som en gul liten explosion att sitta pÄ, haha! 
 
 
Hann hem i tid för att sola lite pÄ em igÄr innan jag avslutade kvÀllen hemma medan Anton begav sig ut pÄ krogen med sina vÀnner.
Hela dagen idag har varit otroligt lugn och spenderats ute i solen (och regnet?!) med Anton, min familj och vÄra vÀnner om vartannat. En sÄdan dÀr perfekt söndag. Uppladdad och redo inför en ny vecka!