Måndagstankar

Måndag morgon igen hörrni!
 
Det regnar. Humöret suger när man vaknar och det regnar. Samtidigt är det lite mysigt när det trummar mot taket. Mindre mysigt när man kliver ner i en lerpöl med vita sneakers. Men ändå lite kul. 
 
Denna regniga måndag har jag lektioner hela dagen och sedan ska jag och mina kära kollegor bege oss iväg mot personalfest. Vi ska tydligen leka lekar och lite sånt ute i blötvädret, haha... Får lite middag som kompensation iallafal hopaps jag. Och viiiin. 
 
Skämt åsido så hade jag inget egentligen vettigt att komma med denna morgon. Har lite andra funderingar som ska komma ner på pränt här så småningom, men jag måste få lite ro i kroppen innan jag kan slå mig ner och försöka sätta ord på dem. Har känt mig rastlös och lite frustrerad den senaste tiden, och haft svårt att komma till ro och faktiskt fundera över något. Tankarna bara snurrar iväg hela tiden. Tids nog, amigos, så ska det nog bli människa av mig igen! Ha en grym måndag iallafall, ciao!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag har följt dina blogg i så många år och dina relationer. 1, du är en superstar. 2, you go girl. 3, fyfan för killar.

Jag skriver alltid av någon anledning när det tar slut med mina killar här på din blogg. Och idag tog det slut. Lugnt och sansat, jag ville försöka (fast jag egentligen inte ville) igen efter att vi börjat träffas nu igen men han kände inte det där extra. Jag är less på dygnets alla sekunder på att tänka honom, när jag bara är (låter så jävla klysigt) luft och SEX för grabben.

Jag är så himla rädd för att älska någon igen, men jag måste älska mig själv först igen och bygga upp min egna ryggrad.

Så jäkla oklart varför jag skriver detta här, men jag ville nog bara lätta på trycket hos någon som inte känner mig.

DANAI - you rock. Tack för fantastisk läsning! KRAM

Svar: Men åh, TACK! ❤ Jag tror jag kommer ihåg när du skrivit här tidigare. Du kan alltid skriva av dig tankar osv här! Det är såklart otroligt tråkigt att höra. MEN kommer du ihåg när ni var nykära? När det pirrade i magen och ni saknade varann så fort den ena gick utanför rummet? DET är kärlek, och det är så kärlek ska vara. Den ska inte vara halvbra, livet är för kort för det och du förtjänar någon som ger dig DEN känslan. Man kommer nästan alltid att vilja försöka igen med ex. Hjärnan kommer alltid att försöka skydda dig från jobbig känslomässig smärta genom att då dig att tro att du hade det bättre med honom. Det är upp till dig att komma ihåg varför det INTE är så. Stå på dig, kämpa igenom den här slitiga tiden som kommer nu, och var stark. Du fixar det!! Kram, och tack igen för de fina orden ❤
Danai Doverholt

2017-06-18 @ 01:40:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0