Lägesrapport från Hampus osv

Godmorgon! Och vilken morgon det är!
Hampus hälsar denna måndag att han mår relativt bra. Han åkte på en rejäl släng av feber i fredags med temp på över 40 och ett ben som var svullet som en elefant. Kul liksom. Han åkte på en Finadyn-kur och nu mår han iallafall bättre igen. Febern är borta och svullnaden nere och såret han ådragit sig på knät är nu på god väg att läka helt. Sakta men säkert... Återbesök för honom på ATG nästa vecka då han förhoppningsvis blir friskförklarad så att jag får börja rida lite igen. Har abstinensbesvär delux just nu. 
 
Annars rullar livet på som vanligt. MIDSOMMAR denna vecka och iår spenderar jag den i Sandhamn i goda vänners lag. På söndag em beger jag mig från Stockholm till Göteborg för att se Coldplay också. Supervecka på ingång med andra ord alltså. Det ska bli fantastiskt att se Coldplay live på Ullevi, de är magi.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du har inte funderat på att sälja Hampus och köpa en annan häst? Tycker nästan bara det har varit skador o "otur" med honom och han känns inte som en häst som egentligen passar dig?

Svar: Vet inte vad du menar med "otur", men ja han har varit olycksdrabbad den här sommaren, absolut. Innan dess har det väl mest varit att jag inte lagt ner den tiden som krävs på honom. Jag har absolut funderat på att sälja honom, men jag tycker otroligt mycket om honom, och jag skulle dessutom inte ens få igen vad jag kostat på honom när han är 5 år och otävlad. Så någonting måste han prestera först. Jag är inte en person som gör en förlustaffär "bara för att" liksom, utan ska han säljas så ska han säljas med vinst. Med andra ord så ska han starta lite tävlingar först.
Han är kanske inte den typen av häst jag skulle köpa, men å andra sidan så tror jag mycket på honom och han är värd all tid och alla veterinärräkningar i världen. Jag ska helt enkelt göra det bästa jag kan med honom :) Och har jag inte tillräcklig förmåga för det så lämnar jag iväg honom till någon annan som kan.
Danai Doverholt

2017-06-20 @ 11:37:32
Postat av: Kajsa Anka

Jag kan ta oturshästen så kan du ta min oturshäst 😂😂😂

2017-06-23 @ 00:18:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0