LÀgesrapport frÄn Hampus osv

Godmorgon! Och vilken morgon det Àr!
Hampus hĂ€lsar denna mĂ„ndag att han mĂ„r relativt bra. Han Ă„kte pĂ„ en rejĂ€l slĂ€ng av feber i fredags med temp pĂ„ över 40 och ett ben som var svullet som en elefant. Kul liksom. Han Ă„kte pĂ„ en Finadyn-kur och nu mĂ„r han iallafall bĂ€ttre igen. Febern Ă€r borta och svullnaden nere och sĂ„ret han Ă„dragit sig pĂ„ knĂ€t Ă€r nu pĂ„ god vĂ€g att lĂ€ka helt. Sakta men sĂ€kert... Återbesök för honom pĂ„ ATG nĂ€sta vecka dĂ„ han förhoppningsvis blir friskförklarad sĂ„ att jag fĂ„r börja rida lite igen. Har abstinensbesvĂ€r delux just nu. 
 
Annars rullar livet pÄ som vanligt. MIDSOMMAR denna vecka och iÄr spenderar jag den i Sandhamn i goda vÀnners lag. PÄ söndag em beger jag mig frÄn Stockholm till Göteborg för att se Coldplay ocksÄ. Supervecka pÄ ingÄng med andra ord alltsÄ. Det ska bli fantastiskt att se Coldplay live pÄ Ullevi, de Àr magi.
 
 
 
Anonym:

Du har inte funderat pÄ att sÀlja Hampus och köpa en annan hÀst? Tycker nÀstan bara det har varit skador o "otur" med honom och han kÀnns inte som en hÀst som egentligen passar dig?

Svar: Vet inte vad du menar med "otur", men ja han har varit olycksdrabbad den hÀr sommaren, absolut. Innan dess har det vÀl mest varit att jag inte lagt ner den tiden som krÀvs pÄ honom. Jag har absolut funderat pÄ att sÀlja honom, men jag tycker otroligt mycket om honom, och jag skulle dessutom inte ens fÄ igen vad jag kostat pÄ honom nÀr han Àr 5 Är och otÀvlad. SÄ nÄgonting mÄste han prestera först. Jag Àr inte en person som gör en förlustaffÀr "bara för att" liksom, utan ska han sÀljas sÄ ska han sÀljas med vinst. Med andra ord sÄ ska han starta lite tÀvlingar först.
Han Àr kanske inte den typen av hÀst jag skulle köpa, men Ä andra sidan sÄ tror jag mycket pÄ honom och han Àr vÀrd all tid och alla veterinÀrrÀkningar i vÀrlden. Jag ska helt enkelt göra det bÀsta jag kan med honom :) Och har jag inte tillrÀcklig förmÄga för det sÄ lÀmnar jag ivÀg honom till nÄgon annan som kan.
Danai Doverholt

Kajsa Anka:

Jag kan ta oturshĂ€sten sĂ„ kan du ta min oturshĂ€st 😂😂😂

Kommentera inlÀgget hÀr: